Krém – a vasarnap.hu legolvasottabb cikkei (15. hét)

A vasarnap.hu múlt heti legnépszerűbb írásainak egy része szerzőink képzeletének szüleménye, másik része pedig bármily valószerűtlennek tűnik, hiteles beszámoló a minket körülvevő világból. Nem könnyű egymástól megkülönböztetni őket. A vasarnap.hu heti toplistáján természetesen az emelkedettebb gondolatokat megfogalmazó cikkeink is helyet kaptak.

Abd Al-Aziz Al-Khazraj Al-Ansari katari szociológus által feltöltött oktatóvideó finom szakmaisággal avatja be a téma iránt érdeklődőket e valóban nem jelentéktelen horderejű ismeretekbe. Liberális barátaink ismert hanghordozásával meg kell állapítanunk, ez valóban „egy más kultúra”.

Megmutatjuk, hogyan kell szakszerűen asszonyt verni!

Ájult csodálattal tölti el az embert az uradalmi kocsisokat megszégyenítő káromkodásáról elhíresült diáklány önbizalma, aki úgy véli, a magyar kormány méltó ellenfélnek tartja őt. Az ifjú hölgy az ATV egykori műsorvezetőjének adott interjújában arról is beszámol, hogy szülei és testvérei is büszkék rá, amiért ki mer állni a véleménye mellett. Eltekintve attól az apróságtól, hogy a karakteres többség soraiban mi a vélemény szó jelentése, elgondolkodtató, hogy azok, akik erre a kétségtelenül nem hétköznapi kiállásra büszkék, vajon mit szégyellnek?

Kálmán Olga a trágár Nagy Blankával készítette visszatérő interjúját

Görbe tükör a migrációról, a befogadó többség toleranciájáról és a kisebbségi jogokról. A vasarnap.hu szerzőjének figyelmeztetése szerint ez egy képzelt történet, amely a valódi Németországban természetesen soha nem fordulhatna elő.

Zenés-demokratikus templomrombolás (Mesék Európából – 1. rész)

Egy másik sokak érdeklődését felkeltő írásunk is a migrációval kapcsolatos polémia kategóriájába tartozik. Robert Sarah guineai bíboros a Valeurs Actuelles-nek adott interjújában „a rabszolgaság új formájának” nevezte a jelenlegi tömeges bevándorlást és szólt a kritikátlan befogadó magatartás lehetséges következményeiről is.

Robert Sarah bíboros: „Tévedés Isten Szavát a tömeges bevándorlás reklámozására felhasználni”

Cikkünk olvasói számára Mateusz Magdziarz lengyel tévés, a TVP3Opole televízió rendezőjének Twitter-bejegyzése alapján készült anyagunkból  egyértelműen kiderül, cseppet sem túlzó a címben megfogalmazott állításunk…

Jean-Claude Juncker, mondjuk ki, veszélyes!

A kattintások száma azt jelzi, sokan értenek egyet a A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnökével.

Veres András: Fontos, hogy hazafias kormányunk legyen

Az unió energiatakarékossági és környezetvédelmi okokra hivatkozva arra kéri a tagállamokat, hogy töröljék el az év egyik hónapját. Ez valami vicc? (Vagy nem?)

Jön a 11 hónapos év!

Összegyűjtöttünk néhány videót, amelyek megörökítették azokat a pillanatokat, amikor az Európai Bizottság elnökén úrrá lett „az isiász”.  Ha elszomorodnánk amiatt, hogy az Európai Néppárt jóvoltából az 500 milliós Uniót 2014 óta nem egy, az államférfi romantikus idoljának megfelelő férfi vezette, vigasztaljon bennünket a tudat, hogy nyolc esztendőn át az Amerikai Egyesült Államok első embere is egy „isiászos” férfiú volt…

Juncker legjobb „isiászos” pillanatai

Egységben az erő!!! Olvasóinkat is lenyűgözte az ellenzéki összefogás.

És akkor Tarlós István most kér egy kávét

Sokan olvasták cikkünket, melyben beszámoltunk arról, hogy a dunaszerdahelyi csapat szurkolói DAColva az elfogadott szlovákiai törvénnyel teli torokból énekelték el a mérkőzés végén a magyar himnuszt. Úgy tűnik, ha Európa nem is, de a szlovák államfő meghallotta hangjukat.

Ilyen hangosan talán még nem szólt a magyar himnusz a Szlovák Köztársaságban

Iratkozzon fel hírlevelünkre