Kálmán Olga a trágár Nagy Blankával készítette visszatérő interjúját

Elindult a Kalmanolga.hu weboldal, amelyen a műsorvezető interjúkat, vlog- és blogbejegyzéseket közöl.

A nyitóinterjú nem mással, mint a trágár módon beszélő Nagy Blanka diákszónokkal készült. A beszélgetésből kiderül: a – szerinte – ellene folyó, lejárató kampány nem jelent mást, mint, hogy a kormány méltó ellenfélnek tartja őt. Nagy Blanka elmondja azt is, ma sem kezdené másként a beszédét, majd hozzáteszi, rá bizony büszkék a testvérei és a szülei is, amiért ki mer állni a véleménye mellett. 

Nagy Blanka beszédet mond a munka törvénykönyvének az önkéntes túlmunkaidő bővítéséről szóló módosítása elleni tüntetésen a fővárosi Várkert Bazár előtt 2019. január 19-én. MTI/Mónus Márton

Szeretnénk több mondatot is kiemelni az interjúból, de az igazság az, hogy nagyon nehéz. Nagy Blanka teljesen összefüggéstelenül beszél arról, hogy milyen szörnyű az oktatás állapota Magyarországon, és hogy mekkora a szegénység. De szerencsére optimizmusát nem veszítette el, ugyanis elmondja: bízik abban, hogy nagyon gyorsan változás következik be az országban. A beszélgetés végén  bevallja azt is, hogy korábban – az ominózus esetig – nem tudta, hogy ki az a Bayer Zsolt, az ország egyik legismertebb publicistája. 

Nagy Blanka szót ejt a kormány új, családokat segítő akciójáról is, amelyről annyit tud elmondani, hogy bár nagyon jó, mégsem elegendő, hiszen a néhány tízmilliós támogatásból nem lehet gyermekeket felnevelni. 

Az interjút promotáló képen egyébként a két hölgy egymás mellett feszít, Nagy Blanka kabátján pedig az elengedhetetlen O1G matrica virít. Megnyugtató látni, hogy az ellenzék médiaszemélyiségei továbbra is ezen a szellemi színvonalon mozognak. 

Kálmán Olgának egyébként azért kellett önálló oldalt indítania, mert, miután távozott a HírTV-től, Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója egy interjúban közölte: nem kívánja visszavenni a korábban az ATV-nél dolgozó riportert a televízióhoz. Kálmán Olga így két szék között végül a pad alá esett. Persze ő ezt úgy értékeli, hogy nem a semmibe, hanem a mindenségbe zuhant. 

Egyelőre nem tudni, hogy Kálmán mit ért ez alatt, de a cikk elkészülésének pillanatáig a debütáló Nagy Blanka interjút egészen pontosan 13660-an tekintették meg Youtube-on. A többszázezres álomhatár innen nézve egészen messzinek tűnik. Mindenesetre mi sok sikert és kitartást kívánunk a folytatáshoz! 

Iratkozzon fel hírlevelünkre