2024. május 21. Kedd Konstantin

Jogi nyilatkozat

A vasarnap.hu jelen nyilatkozatban vállalja, hogy törekszik a szolgáltatás folyamatos és hibamentes fenntartására, de fenntartja a jogát az esetleges műszaki, illetve egyéb a működést akadályozó tényezők elhárításának idejére felfüggessze a szolgáltatás, azzal feltétellel, hogy a lehető legrövidebb időn belül a hibát elhárítja és a hibamentes szolgáltatást folytatja.

A honlap és annak tartalma előzetes bejelentés nélkül bármikor változhat.

A vasarnap.hu semmilyen felelősséget nem vállal a honlap használatából vagy használhatatlanságából eredő, Felhasználót a honlap használata során ért vélt vagy valós károkért, esetleges számítógép meghibásodásokért. A Felhasználó saját felelősségére használja a honlapot.

A vasarnap.hu weblapon található minden saját készítésű szöveges anyagot maximálisan 50%-os terjedelemben és a cikkben elhelyezett, az eredeti forrásra (cikkre) mutató közvetlen hivatkozás (link) elhelyezésével vehető át. Ettől eltérni csak a kiadó írásos engedélyével lehetséges. A Magyar Távirati Irodától (MTI) átvett hírek és egyéb sajtóközlemények az MTI felhasználási feltételei alapján vehetők át. A vasarnap.hu weblapon található képek kizárólag a kiadó előzetes engedélyével és ebben az esetben is a kiadó + készítő nevének feltüntetésével vehetők át.