Működésképtelenné tette a baloldali vezetés a Budavári Önkormányzatot

Mint azt korábban megírtuk, elmaradt a V. Naszályi Márta, első kerületi polgármester ellen felálló Vizsgálóbizottság hétfői ülése, mivel az Önkormányzati Hivatalban nem tartózkodott olyan személy, aki a törvényességi felügyeletet el tudta volna látni.

Hétfőn tartotta volna következő ülését a V. Naszályi Márta hűtlen kezelés gyanúja miatt felállt Várnegyed Vizsgálóbizottsága. Gulyás Gergely Kristóf, az I. kerület Fidesz-KDNP-s önkormányzati képviselője lapunk megkeresésére elmondta, hogy a tegnapi napon nem tartózkodott a Hivatalban se a jegyző, se az aljegyző, valamint olyan jogi munkatársak, akik helyettesíteni tudták volna őket.

Ugyanezen ok miatt nem csak a Vizsgálóbizottság ülését, hanem a képviselő-testületi ülést is berekesztették, Gulyás Gergely Kristóf szerint ezzel

működésképtelenné vált a Budavári Önkormányzat.

„V. Naszályi Márta újabb konfliktusa miatt menesztette a harmadik jegyzőt is a hivatalból és ezen jogi vita okán működésképtelenné vált a Budavári Önkormányzat”

– közölte Facebook-oldalán a képviselő.

Bekérték a szükséges dokumentumokat V. Naszályi Márta ügyével szemben

Forrás: Facebook/Gulyás Gergely Kristóf

A címlapképen V. Naszályi Márta, az I. kerület polgármestere az Ostrom 75 című kiállítás sajtótájékoztatóján az I. kerületi városházán 2020. február 7-én. Forrás: MTI/Illyés Tibor

Iratkozzon fel hírlevelünkre