Hollik István: Június 9-én a gyermekeink és unokáink jövőjéről döntünk

Június 9-én nem pusztán egy választás következik, hanem a gyermekeink és unokáink jövőjéről fogunk dönteni – mondta Hollik István KDNP-s országgyűlési képviselő pénteken a Fidesz közösségi oldalán megosztott videójában.

Hollik István azt mondta, hogy a világ veszélyesebb hellyé vált, mint korábban. A szomszédunkban háború dúl, Európában energiaválság van, az európai gazdaság romokban.

Ennek az okozói a brüsszeli bürokraták. Ők tehetnek erről, ők a felelősek, az ő döntéseik miatt akarnak belerángatni minket egy háborúba. Június 9-én viszont kaptunk egy esélyt arra, hogy megüzenjük nekik, hogy ebből elég volt, nem kérünk belőlük, nekik menniük kell

– fogalmazott kereszténydemokrata politikus. Ezért a Fidesz-KDNP az eddigi legerősebb kampányával készül több mint ötvenezer aktivistával, több mint 1200 standdal, hogy minden magyar embernek lehetősége legyen arra, hogy csatlakozzon a békepárti állásponthoz, hiszen Magyarországnak és Európának béke kell – hangoztatta.

Hollik István szerint a feladat egyszerű, a békét kell választani, nemet kell mondani a háborúpárti baloldalra, a háborúpárti brüsszeli bürokráciára, el kell őket zavarni annak érdekében, hogy végre Magyarországon és szomszédságában béke lehessen.

A béke, Magyarország fejlődése, gyermekeink és unokáink jövője megér június 9-én egy “X”-et a Fidesz-KDNP-re

– fogalmazott Hollik István.

 

A címlapképen Hollik István, a KDNP vezérszónoka felszólal a Magyarország biztonságát szolgáló egyes törvények módosításáról szóló javaslat általános vitájában az Országgûlés plenáris ülésén 2022. október 26-án.
MTI/Kovács Tamás

Iratkozzon fel hírlevelünkre