Felgyújtották a Fidesz-KDNP választási plakátjait Ózdon

Ismeretlenek szombat éjjel Ózdon felgyújtották a helyi Fidesz-KDNP villanyoszlopokra kihelyezett, a június 9-i választásokról szóló habkarton tábláit – tájékoztatta a Fidesz-KDNP észak-magyarországi régiójának kommunikációs munkatársa szerkesztőségünket vasárnap.

A Fidesz ózdi szervezetének vezetését mélységesen megdöbbentette és felháborította az a vandalizmus, amelyet az elmúlt 48 órában tapasztaltunk Ózd város közterületein – áll a közleményben.

Nem egészen két nap alatt polgármester- és képviselőjelöltjeink szabadtéri plakátjainak tömkelegét – több mint 60 darabot – rongálták meg és szakították le a helyéről 

– ismertették.

Ismeretlenek szombat éjjel Ózdon felgyújtották a helyi Fidesz-KDNP villanyoszlopokra kihelyezett habkarton tábláit, előző nap pedig rengeteg választási plakátot téptek le, rongáltak meg. Forrás: FIDESZ-KDNP Észak-Magyarország

Szombat éjszaka pedig a városban eddig soha nem látott és tapasztalt szintre lépett a gyűlölet! Ismeretlenek nemes egyszerűséggel felgyújtották a villanyoszlopokra kihelyezett habkarton tábláinkat. Az ügyben természetesen megtettük a rendőrségi feljelentést – közölték.

A közlemény végén leszögezték, hogy ez a „politikai kultúra” nem méltó Ózdhoz.

Címlapkép: Plakátrongálás Ózdon. Forrás: FIDESZ-KDNP Észak-Magyarország

Iratkozzon fel hírlevelünkre