Rákay Philip: Ákos korosztályunk legnagyobb hatású művésze

Elfogultság nélkül állítom, hogy Ákos korosztályunk legnagyobb hatású művésze, aki generációknak adott hitet, s bebizonyította, hogy az Igének, a Gondolatnak és az Örökkévalónak helye van a magyar pop- és rockzenében – írta Rákay Philip médiaszereplő, televíziós műsorvezető közösségi oldalán vasárnap, miután előző este a dalszerző, énekes szegedi koncertjén járt.

„Most csillagközi a tér, de egy imába belefér” – idézte beszámolójában Rákay Philip Ákos egyik dalszövegét.

Igen, éppen ezt éreztük három órán keresztül, miközben önfeledten, dalokkal ünnepeltük az életet, megdöbbentünk az elmúlás és a halhatatlanság egyidejűségén, egy minden részletében világszínvonalú, összművészeti előadáson Szegeden, Ákos – Harminc év című jubileumi koncertsorozatának utolsó állomásán – folytatta beszámolóját a Most vagy soha! című film producere.

A Most vagy soha! című film a fiatalok és a magyar nagyközönség számára készült, ők megértik, és tapsolnak neki

Majd azzal folytatta, hogy:

épp a napokban számoltam utána, hogy több mint harminc éve ismerjük egymást személyesen, dalai, dalszövegei három évtizede részei a mindennapjaimnak, ahogy barátsága is az. Pedig nem beszélünk minden áldott nap.

Kovács Ákos is beszámolt a koncertélményről Facebook-oldalán, felejthetetlennek nevezte a turnézáró előadást.

Szegeden elképesztő energiák szabadultak fel a Harminc év utolsó előadásán. Emlékezetes, maradandó élmény volt – írta az előadó saját közösségi oldalán a május 4-i koncert másnapján. Forrás: Facebook/Ákos

Ezt a turnét nem felejtjük el, az biztos! Szegeden elképesztő energiák szabadultak fel a Harminc év utolsó előadásán. Emlékezetes, maradandó élmény volt, köszönjük! – írta.

Hozzátette, hogy zenekarával hétfőtől már a nyári rockturnéra készülnek a próbateremben. Közben pedig készülnek az új dalok felvételei is a stúdióban.

Címlapkép: Ákos-koncert Szegeden 2024. május 4-én. Forrás: Facebook/Rákay Philip

Iratkozzon fel hírlevelünkre