Bekérték a szükséges dokumentumokat V. Naszályi Márta ügyével szemben

Hűtlen kezelés gyanúja miatt keveredett bajba V. Naszályi Márta, az első kerület polgármestere. A helyi Fidesz-KDNP vizsgálóbizottságot állít fel az ügy kivizsgálására, amelyet Gulyás Gergely Kristóf, a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselője fogja vezetni. 

Kicsúszott a kötbérfizetési kötelezettség alól a Várnegyed újság kiadásával megbízott cég, miután V. Naszályi Mártáék jóval a fizetési határidő után rendezték az általuk benyújtott számlákat. Korábbi információk szerint az újság emiatt hónapokig meg sem jelent.

A helyi lap nyomtatásával megbízott cég szerződésszegésre hivatkozva felmondta az önkormányzattal kötött megállapodást. V. Naszályi Mártáék egy nappal a végső határidő után fizették ki a számlákat, ezáltal a cég már nem köteles a kötbér megfizetésére. Amennyiben szándékosságot állapítanak meg az ügyben, hűtlen kezelés gyanúja is felmerülhet a baloldali polgármester asszonnyal kapcsolatban.

Lapunk megkeresésére Gulyás Gergely Kristóf elmondta, hogy a szükséges dokumentumokat már bekérték és várhatóan még a hónapban összeáll a bizottság.

Forrás: magyarnemzet.hu

A címlapképen Váradiné Naszályi Márta (PM), az I. kerület polgármestere a Fővárosi Közgyűlés rendes ülésén a Városháza Dísztermében 2022. január 26-án. Forrás: MTI/Bruzák Noémi

Iratkozzon fel hírlevelünkre