Krém – a vasarnap.hu legolvasottabb cikkei (13. hét)

Újabb hét, megújult olvasói izgalmak... A legutóbbi hét napon ezek az írásaink voltak a vasarnap.hu legnépszerűbb, legtöbbet olvasott cikkei.

A sztárok sokkal gyakrabban osztják meg rajongóikkal politikai nézeteiket, szexuális hovatartozásukat, mintsem hangot adnának hitbéli meggyőződésüknek. Így érhetően nagy érdeklődés kísérte a népszerű énekessel készített interjúnkat, amelyben Istenről, hitről, gyermekkoráról, terveiről egyforma nyíltsággal és őszinteséggel beszél.

Caramel: Boldogság kimondani akár a színpadon is Isten nevét

Az organikus pedagógiáról  szóló cikkünkben olvasóink nemcsak egy kiváló szakembert, de egy, az egész személyiség kiteljesedését szolgáló, bizalomra, személyes kötődésre, a tehetség kibontakoztatására épülő nevelési, oktatási irányzatot is megismerhettek.

Az organikus pedagógia lehet a kulcs a neveléshez

A keresztény könnyűzene jeles zenekarának alapítói Fóris Attila és Fóris Rita a beszélgetésben hitükről, számukra fontos értékekről, családról, gyermekvállalásról, velük megesett csodáról vallanak.

FOURisFive: A család sikerének a titka, hogy Isten benne van

Az új-zélandi Christchurch-ben félszáz emberéletet követelő merénylet az egész világot megrázta. Az elkövető tettére nincs, nem is lehet magyarázat. Megadja Gábor eszmetörténészt a vasarnap.hu munkatársa arról kérdezte, miben látja e gyilkosságok kiváltó okát, szellemtörténeti hátterét.

„Szabad-e ölni, embert ölni, gyilkolni, hogy álljon a vár?”

Cikkünkben bemutattuk azt a felvételt, ami egyértelműen lerántotta a leplet egy, az egész ellenzéki sajtót bejárt hazugságról. Cikkünk népszerűsége arról tanúskodik, a vasarnap.hu olvasói nem a hírekre, hanem a tényekre kíváncsiak.

Szemvizsgálatra mehetnek az ellenzéki portálok

Cikkünkből kiderül, hogy migránsok mellett kardoskodó svédek igazi elméleti emberbarátok. Amikor azonban azonban a szavakat tettekre kellene váltani megáll a tudomány, a nagy hanggal hirdetett társadalmi érzékenység, a humanitás semmivé lesz…

Egy videó, amiben megsemmisül a svéd képmutatás

Sokan és szívesen olvasták írásunkat, amelyben a zenekar tagjai a velük készített interjúban többek között névválasztásukról, a zene közösségteremtő erejéről, az általuk képviselt műfajról, örömeikről, vágyaikról mesélnek.

Yhtos: A keresztény könnyűzene többé nem választ szét, hanem összekapcsol

hanem-osszekapcsol/

Túlzás nélkül állítható, hogy az ötszörös olimpiai bajnok, többszörös Európa- és világbajnok Egerszegi Krisztina minden idők egyik legsikeresebb és legszeretettebb magyar sportolója. Nem meglepő, hogy olvasóink szívét is megdobogtatta fia, Vigassy Bálint sportsikerének híre.

Egerszegi Krisztina fia egy nap alatt kétszer javította élete legjobbját

A vele készült interjú nemcsak a fiatal magyar rendező legújabb bemutatójáról szól, de a színfalak mögé is bepillantást nyújt, azok számára, akiket érdekel, hogyan formálódik egy előadás, milyen belső harcokat vív a darabot színpadra állító művész.

Fehér Balázs Benő: „Elegáns és tabudöngető egyszerre”

Egy kedves, fiatal lengyel lány alaposan rácáfolt a Fonográf együttes Edison Magyarországon című dalának refrénjére, amely úgy szól: Kár, hogy a magyar nyelvet
rajtunk kívül nem érti senki; Nem érti senki, nem érti senki; és nem is akarja megtanulni. Olvasóinknak is tetszett az írás, amely arról számolt be, hogy Olga Groszek nemcsak a magyar nyelv elsajátítását tűzte pár évvel ezelőtt célul maga elé, hanem vloggerként a lengyel-magyar barátság elmélyítését, Magyarország népszerűsítését is.

Van egy lengyel lány, aki magyarul vlogol!

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre