Elindult a készülődés lélekben is az idei Ez az a nap!-ra

2022. május 23-án, hétfőn este 19 órától 21 óráig a Puskás Aréna különtermében a hazai keresztény gyülekezetek vezetői gyűlnek össze imára és dicsőítésre. Az imádságos alkalom a július 23-án, a Puskás Arénában megrendezésre kerülő Ez az a nap! rendezvény előfutárának tekinthető.

„Szeretettel hívunk minden keresztény vezetőt egy különleges alkalomra, amely 2022. május 23-án, hétfő este 19 órától 21 óráig a Puskás Aréna különtermében kerül megrendezésre. Ezen az estén szeretnénk előre tekinteni a két hónappal későbbi Ez az a nap!-ra, ahol minden felekezetből több tízezren fogunk egy hangként felkiáltani Istenünkhöz” – olvasható az esemény üzenetében.

A meghívó arról is tájékoztatást nyújt, hogy a havonta tartandó ima- és böjtnapokhoz igazodó díjmentes esemény nyitott minden keresztény vezető felé, legyen az lelkipásztor, dicsőítésvezető, gyülekezeti elöljáró, vagy missziós, ifjúsági munkatárs. Az este folyamán beszámolót hallhatnak a jelenlévők a Puskás Arénáig vezető útról és készületekről. Az arra felkért egyházi vezetők lelki buzdításokat tartanak. A zenei dicsőítés szolgálói: Pintér Béla és a Golgota Gyülekezet dicsőítő csapata.

Pintér Béla: Isten gyermeke vagyok – ezért dicsőítem őt

A résztvevők közösen járják be a Puskás Arénát. A helyszínen pedig már a július 23-i nagyszabású rendezvény áldásaiért és a békéért imádkoznak. Az alkalom a koronavírus-járvány idején útjára indult Reménység Esték következő állomása, amelynek online közvetítésébe otthonról mindenki bekapcsolódhat.

„Hívunk minden keresztény vezetőt az egész országból, aki szívén viseli a nyári ima- és dicsőítő napot, szeretne felbátorodni és megújult tűzzel hazatérni. Hisszük, hogy ezen a napon mindannyian erőt nyerhetünk, és új lelkesedéssel tekinthetünk a rendezvény felé” – lelkesítenek a május 23-i esemény szervezői, akik

a Puskás Arénába összehívott július 23-i rendezvényt történelmi jelentőségűnek nevezték nemzetünk és egész Európa számára.

 

Megvannak az idei Ez az a nap! fellépői

A bezártság eredménye a nagy nyitottság lett – László Viktor a Vasárnapnak

Itt vannak a Dicsőítő Sziget 2022 fellépői – nem is akármilyen névsor

Fotó: Vasarnap.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre