Megvannak az idei Ez az a nap! fellépői

Nagy örömmel jelentjük be, hogy a július 23-i Ez az a nap!-ra elfogadták meghívásunkat a hazai és nemzetközi keresztény zenei élet közismert képviselői – adták hírül a dicsőítő megarendezvény szervezői. Nézzük a listát!

A nemzetközi színpadokról július 23-án, akik a Puskás Arénába érkeznek: Noel Richards, Noel Robinson, Michael W. Smith, Martin Smith, Tim Hughes, Graham Kendrick, Bethel Music, Planetshakers, Not an Idol, London Community Gospel Choir.

Michael W. Smith: Isten csatornája akartam lenni a zenével

A hazai előadók névsora is gazdag: Csiszér László, Prazsák László, Pintér Béla, Dobner Illés, Hanna, Gável András és Gável Gellért Mező Misivel, Hermons, Mike Sámuel, Amaro Del, Crux, PZM, Dics-Suli Band, Keresztkérdés, Caramel, Új Forrás, Golgota Dicsőítés, Hidden Kingdom.

„Várjuk mindazokat, akik szeretnének együtt ünnepelni keresztény testvéreikkel, és megélni az összetartozás örömét. Várjuk a Puskás Arénába azokat, akik tartalmas programra, színvonalas zenei élményre, lelki feltöltődésre és felfrissülésre vágynak! Várunk egész gyülekezeti közösségeket, imacsoportokat, ifjúsági csoportokat! Várjuk a kicsiket, nagyokat és még nagyobbakat! Várunk téged, aki ezeket a sorokat olvasod, mert érted történik mindez! Gyere és találkozz a Mindenható Istennel, ünnepeld és dicsőítsd Őt velünk és keresztény testvéreink sokaságával az egész Kárpát-medencéből! Töltsük meg együtt a stadiont július 23-án” – olvasható az Ez az a nap! szervezőinek meghívása.

Ez az a nap a Puskás Arénában – most már tényleg

Kapunyitás 12 órakor, a program 14 órától 22 óráig tart. A rendezvény oltási igazolvány és teszt nélkül is látogatható. A Puskás Aréna lelátója fedett, védett az esőtől, így az esemény rossz idő esetén is megtartásra kerül. A 2020-as rendezvényre megvásárolt jegyek ugyanazokkal a feltételekkel, ugyanarra a helyekre érvényesek július 23-án!

 

Planetshakers a Vasárnap.hu-nak: A problémáink Isten nagyságáról beszéljenek

Popsztárok, akik megvallják hitüket

 

 

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre