Ez az a nap a Puskás Arénában – most már tényleg

2022. július 23-án nem a szurkolók, hanem keresztények tízezrei töltik majd meg a Puskás Arénát. Ők mind a győztes csapat tagjaiként érkeznek Magyarország legnagyobb méretű és jelentőségű dicsőítő napjára, ahol a keresztény könnyűzene stílusában dicsőítő énekekkel, koncertekkel és felekezeteket egybefonó imával töltenek egy napot Isten jelenlétében. A koronavírus-járvány már többedik alkalommal hiúsította meg a nagyszabású esemény létrejöttét. Idén azonban – minden jel szerint – elhárult minden akadály.

„Én vagyok az út, az igazság és az élet” – olvasható a János evangéliumból mottóul vett idézet a dicsőítő megarendezvény meghívó szórólapjain. Az Ez az a nap! szervezőcsapatának Istentől szívére helyezett látása kezd beteljesülni azzal, hogy az évenként fokozatosan építkező előzetes alkalmak immár eljuthatnak – az út és az igazságot követően – az életig.

Az Ez az a nap! 2022 az életről fog tehát szólni, aki a világ számára és a benne hívők számára maga Jézus Krisztus. Az eddig vezető szűk ösvény és göröngyös út minden bizonnyal megtanította a szervezőket és a rendezvényre már régóta készülőket, hogy egyedül és kizárólagosan Istentől fogadják el ezt a július 23-i csodálatos ajándékot.

Csodálatos, mert keresztények az egész Kárpát-medencéből és távolabbról Budapesten gyűlnek össze, hogy közösen adjanak meg minden dicsőséget a Királyok Királyának. 

„Hívjuk az egész Kárpát-medencét a nemzet első stadionjának első nagyszabású zenei eseményére, hogy közösen imádkozzunk, dicsőítsük és emeljük fel Jézus nevét!” – invitálnak a szervezők az Ez az a nap! eseményére készült meghívó szórólapján. Ugyaninnen azt is megtudjuk, hogy a korábban megvásárolt jegyek ugyanazokra a helyekre érvényesek.

Nagy segítségnek ígérkezik, hogy az egész közösségünkkel részt vehessünk a dicsőítő napon, hogy a rendezvény ingyenes buszos vagy vonatos utazást biztosít 50 főtől. Kapunyitás délben lesz. A program 14:00 órától 22:00 óráig tart majd a legkülönlegesebb hazai és nemzetközi dicsőítő fellépőkkel. A helyszínen minden résztvevő egy Bibliát kap ajándékba. A járvány lecsendesedése megengedi, hogy oltási igazolvány, illetve teszt nélkül is ellátogathassunk a dicsőítő napra. Minden egyéb hasznos, frissülő információ – akár a fellépő előadók kilétéről – a rendezvény honlapján érhető el.

Már most érdemes feljegyeznünk a naptárba: július 23., Ez az a nap!, Puskás Aréna.

 

László Viktor: A dicsőítő zene középpontjában egy szívnek kell lennie

A Wembley-től a Puskásig

Csak temessenek, mi meg feltámadunk!

Iratkozzon fel hírlevelünkre