Caramel otthonra talált

Caramel dalának 2010-ben megfogalmazott üzenete egészen világos és egyértelmű kontextusba helyeződött az Ez az a nap! Reménység estjén, amelyet a Balaton mellől közvetítettek szeptember 14-én. Az énekes előadó leplezetlen állasfoglalása Isten mellett mindannyiunk számára megerősítő lehet.

Az Ez az a nap! események különlegessége és ajándéka éppen az a találkozás, amely létrejöhet ember és Isten között. Caramel 2010-ben megjelent dala ezt így fogalmazza meg: „Ez lehet az a nap, amire vártam, ez az a hely, hol otthonra találtam. Ez lehet az az út, amin járnom kell, ez az a dal, a dal, mi nem hagy el.”

Az énekes előadóművész részéről nem az első eset, hogy nyíltan megvallja hitét Istenben. A dal bizonyossága is ezt támasztja alá: „Míg itt vagy, nem félek. Egy dallal eljutok hozzád.” Az elhalasztott, és a Puskás Arénából online közvetített idei Ez az a nap! eseményével kapcsolatban Caramel hasonlóan nyilatkozott, amikor kijelentette, hogy azon az estén, az üres stadionban egyedül Istennek énekelhet, még akkor is, ha több ezren követik az eseményt odahaza. A Balaton partján ugyanennek lehettünk szem és fültanúi.

 

 
További olvasásra ajánlott írásunk:
 
 
 
 
A kiemelt képet a Vasárnap.hu készítette.
 
 
 
 
 
 

Iratkozzon fel hírlevelünkre