Leszavazták az angol rádióhallgatók az LMBTQ-lobbit erősítő műsort

Ha valaki biológiailag férfinak születik, az is marad, függetlenül attól, hogy nőként azonosítja magát – mondta Kellie-Jay Keen, a Standing for Women szervezet alapítója az angol talkRADIO műsorában. A kemény genderkritikájáról is ismert feminista éles véleményt fogalmazott meg a nők és a transzneműek közötti különbségről.

Az LMBTQ-propaganda cenzúragépezete

Január elején debütált a Warner Bros Harry Potter 20. évforduló: Visszatérés Roxfortba című dokumentumfilmje. A varázslóvilág rajongói által várt filmet csak egy dolog árnyékolta be, hogy éppen J. K. Rowlingot, az egész produkció megálmodóját „felejtették ki” belőle. A lépéssel az LMBTQ-propaganda védelmezői sokadjára is megmutatták, mit jelent a szólásszabadság az ő világukban. A befogadás álruhájában tetszelgők igyekeztek eltüntetni azt, akinek a film valamennyi szereplője megköszönhetné karrierjének felívelését. Lépésük egyébként több fórumon heves vitákat generált.

A témával kapcsolatban hívták megszólalónak a rádióba még december végén az ismert angol feminista Kellie-Jay Keent, aki köztudottan bátran kimondja véleményét, legyen szó a nők védelméről vagy a biológiai nemekről.

Az vagy, akinek biológiailag születtél

A széles körben kedvelt feminista először is aljas lépésnek nevezte, hogy nem hívták meg J. K. Rowlingot az évfordulós dokumentumfilmbe. Mint mondta: az ő ötletének és tehetségének köszönhető az egész Harry Potter-történet. A riporter kérdésére kifejtette: az írónő korábbi, nagy port felvert szavait – miszerint csak a nők menstruálnak – félreértelmezték. Egyszerűen csak megvédte a nőket, ami egy zseniális nézőpont, és amit az ország nagy része is képvisel.

A beszélgetés további részében a műsorvezető az emberek szexualitásával kapcsolatban tett fel kérdéseket és kifejtette, hogy meg kell engedni az embereknek a nemük megváltoztatását, és el kell fogadni őket olyannak, amilyenek. Kellie Jay meglátása szerint azonban, ha valaki férfinak született, férfi is marad, függetlenül attól, hogy nőként azonosítja magát.

Szülessél bármilyen neműnek, viselkedjél bárhogy, az nem fogja megváltoztatni a biológiai paramétereidet – mondta.

A riporter azon kérdésére, miszerint nem lenne-e jobb minden embert arra tanítani, hogy jobban tiszteljék egymást, azt válaszolta: addig, amíg létezik olyan férfi, aki nemi vagy családon belüli erőszakot követ el, lehetetlen. 

Mit gondol a többség?

A talkRADIO saját igazát erőltetve indított szavazást a műsor Twitter-bejegyzése alatt. Ebben arra kérte a nézőket, hogy szavazzanak arról, kinek van igaza a témával kapcsolatban. A voksolók 91,7 százaléka Kellie-Jay Keennel értett egyet.

A nagyarányú szavazattöbbség bizonyítja, hogy az emberek elsöprő többsége gondolkodik hasonlóan a nemváltoztatásról és a transznemű nőkről. A műsor kiválóan illusztrálja, hogyan próbál nyomást gyakorolni a kisebbség a többségre, s hogyan tetszeleg a liberalizmus az elfogadás álruhájában.

Úgy tűnik, még a felvilágosultabbnak tartott angol társadalom sem kér az LMBTQ-lobbiból. Így még inkább üdvözölendő a magyar kormány gyermekvédelmi népszavazása, melyben a magyar társadalom mondhatja el: szükség van-e az ilyesfajta propagandára gyermekeink közelében.

Címlapkép: Pixabay

Iratkozzon fel hírlevelünkre