Kiállunk a megfenyegetett Schittl Eszter mellett

Azok után, hogy petíciót indított az első magyar nyelvű LMBTQ-mesekönyv ellen, brutálisan megfenyegették Schittl Esztert, a CitizenGO kampányigazgatóját. 

Eszter kiváló ember, hitvalló keresztény, aki nem rejti véka alá nézeteit és elszántan küzd az élet, a család, a házasság és gyermekeink védelmében. Szolgálataiért hálás köszönetet érdemel.

Ahogy arról lapunk csütörtök este beszámolt, a CitizenGO és magyarországi vezetője a támadások kereszttüzébe került. Azt hiszem, eljött a pillanat, amikor pártállástól és világnézettől függetlenül ki kell mondanunk, hogy eddig és ne tovább. 

Ki kell állnunk Schittl Eszter mellett. Nem csak keresztényeknek, konzervatívoknak, nem csak azoknak, akik a hagyományos családmodellt védelmezzük, nem csak azoknak, akik az isteni rendben hiszünk, hanem mindannyiunknak, akik elkötelezettek vagyunk a véleménynyilvánítás szabadsága és az ember méltósága mellett. 

Éppen ezért arra hívok most minden közszereplőt, legyen jobb- vagy baloldali, konzervatív, szociáldemokrata, zöld, vagy liberális, keresztény, más vallású, vagy nem hívő, hogy közösen mondjuk ki: elfogadhatatlan, ha valakit véleménye megfogalmazása és terjesztése miatt megfenyegetnek. 

Ez gyáva, alávaló, embertelen. 

Kérem azokat, akiknél felhívásom értő fülekre talál, hogy szerkesztőségi címünkön, az info (kukac) vasarnap (pont) hu címen jelentkezzenek. 

Álljunk ki ebben a helyzetben egységesen, minden vitánkat és nézeteltérésünket félretéve. Álljunk ki a vélemény szabadsága, az emberi élet méltósága, a normalitás mellett. 

Kitartás, Eszter! Veled vagyunk!

 

Vágvölgyi Gergely
főszerkesztő, Vasárnap.hu

Brutálisan megfenyegették az LMBTQ-mesekönyvek ellen petíciót indító gyermekvédő aktivistát

Iratkozzon fel hírlevelünkre