Magyarországon túl sok a fehér

Stefan Grobe, az Euronews brüsszeli tudósítója Kovács Zoltán kommunikációs államtitkár azon Twitter bejegyzésére reagált, amelyben arról számolt be, hogy a miniszterek bemutatásával és eskütételével megalakult az ötödik Orbán-kormány.

Stefan Grobe, az Euronews brüsszeli tudósítója a bejegyzést látva mélységesen felháborodott, és a következő hozzászólást fűzte ahhoz:

„A kabinet fehér srácokból áll és egyetlen nőből. Egy nő…”.

Stefan Drobe hozzászólása Kovács Zoltán államtitkár bejegyzéséhez. (Forrás: Twitter)

Úgy tűnik, a woke-kultúra ködjében elveszett européerek torkán megakadt az Orbán kormány ötödik győzelme és a magyarok minden életidegen támadásnak ellenálló önérzete.

Az európai liberális mainstreem a maga szétesett, nemzeti önazonosságától mesterségesen megfosztott, zárt világából képtelen elfogadni a tényt, hogy vannak még európai nemzetek, melyek képesek és hajlandók ellenállni az egyre erőszakosabb nyomásnak, nem hajlandók elszakadni a normalitásra épülő keresztény gyökereiktől.

Brüsszelben azt sem képesek elfogadni, hogy Orbán Viktor és a Magyar Kormány migrációs politikája megakadályozta a szervezett betelepítéseket, az évezredes magyar állam Trianon utáni újabb szétverésére tett kísérleteket.   

Vejkey Imre: Európa nyugati felének kevés ideje maradt, hogy visszataláljon a keresztény gyökereihez

Francesca Rivafinoli: Szivárványszínűre avagy zöldre festve

Inkluzív kirekesztés európai módra

Címlapkép: Twitter/Stefan Grobe   

Iratkozzon fel hírlevelünkre