Négycsillagos hotelekben szállásolhatják el az illegális migránsokat

Kiszivárgott információk szerint az Egyesült Királyságba a La Manche csatornán keresztül érkező migránsokat négycsillagos hotelekben szállásolják el éjszakánként 125 fontért.

A The Sun című lap birtokába került kiszivárgott adatok szerint az Egyesült Királyságba illegálisan belépő migránsokat van, hogy három- és négycsillagos szállodákban helyezik el, ami éjszakánkét akár 125 fontba is kerül a brit adófizetőknek, hívja fel rá a figyelmet a Sputnik News alapján a V4NA.

Egy olyan időszakban, amikor sok brit számára nehézséget okoz, hogy felfűtse otthonát, vagy ételt tegyen az asztalra, mélységesen felháborító, hogy azok, akik illegálisan lépnek be az országba, három- vagy négycsillagos szállodában laknak, idézi a The Sun Tom Hunt konzervatív parlamenti képviselő szavait.

2021-ben megháromszorozódott a La Manche csatornán keresztül az országba érkező illegális migránsok számra, legalább 28 431-en értek partot a brit szigeten.

A belügyminisztérium szóvivője az értesülésre reagálva azt mondta, hogy csak a legvégső esetben biztosítanak szállodai szobákat a migránsok számára, mivel azonban rengeteg embert kell elhelyezni, ezért erre is szükség van. Hozzátette, dolgoznak azon, hogy ennek a gyakorlatnak véget vessenek.

(V4NA)

Kiemelt képünk forrása: Unsplash

Iratkozzon fel hírlevelünkre