Dömötör Csaba: A baloldal már megint Magyarország ellen kampányol – VIDEÓ

A magyar baloldal már megint azért kampányol, hogy Magyarország ne kapja meg az uniós forrásokat, de a júniusi választáson stoptáblát rakhatunk eléjük – mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a közösségi oldalára feltett videóban pénteken.

Dömötör Csaba arról beszélt: az Európai Parlament ebben a ciklusban még egyszer, utoljára megszavazott egy Magyarország elleni határozatot. A magyar baloldali képviselők is hozták a szokásost, és kampányoltak ezért a Magyarország ellenes határozatért. Donáth Anna és Cseh Katalin is szerepel az előterjesztők között.

Értékelése szerint még súlyosabb, hogy amikor gombot kellett nyomni, momentumosok, MSZP-sek és DK-sok is megszavazták ezt a jelentést.
A magyar baloldalnak már megint “papírja van arról”, hogy azért kampányolnak, hogy Magyarország ne kapja meg az uniós forrásokat. A jelentés 8. pontja ugyanis úgy szól, hogy az Európai Bizottság fagyassza be a forrásokat Magyarország számára.

Dömötör Csaba abszurdnak nevezte, hogy Magyarországon megválasztott, elvileg a hazájukat képviselő politikusok abban találják meg a munkájuk lényegét, hogy konkrétan ártsanak a magyar gazdaságnak.

Amikor majd júniusban szavazunk, látványos stoptáblát rakhatunk ki azok elé, akik sohasem az országuk szempontjait nézik, hanem mások elvárásait. Ne engedjük, hogy folytathassák!

– fogalmazott az államtitkár.

 

A címlapképen Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára napirend elõtt felszólalásra válaszol az Országgyûlés plenáris ülésén 2024. április 15-én.
MTI/Bruzák Noémi

Iratkozzon fel hírlevelünkre