Donald Trump üzent a CPAC-en: Minden nap azért harcolunk, hogy megőrizzük kultúránkat, megvédjük szuverenitásunkat – VIDEÓ

Már tart a CPAC Hungary 2024 rendezvénysorozat, ahol Donald Trump volt amerikai elnök egy videóüzenet formájában vett részt. A felvételen Trump kiemelte, minden nap azért küzdünk, hogy megőrizzük kultúránkat, megóvjuk szuverenitásunkat, megvédjük életmódunkat és megtartsuk a szabadság, a család és a mindenható Istenbe vetett hit időtálló értékeit.

Donald Trump beszéde elején köszönetet mondott Orbán Viktor miniszterelnöknek, valamint az Alapjogokért Központ főigazgatójának, Szánthó Miklósnak. Felidézte, hogy nemrég beszélt az Egyesült Államokban a CPAC-en, és most megtiszteltetésnek veszi, hogy Magyarországon szólhat ennyi hazafihoz, akik büszkén harcolnak a nyugati civilizáció megmentéséért vívott harc frontvonalában.

Együtt veszünk részt egy epikus küzdelemben, hogy felszabadítsuk a nemzetünket mindazon baljós erők ellen, amelyek el akarják pusztítani. Minden nap azért harcolunk, hogy megőrizzük kultúránkat, megvédjük szuverenitásunkat, megvédjük életmódunkat, és fenntartsuk a szabadság, a család és a mindenható Istenbe vetett hit időtálló értékeit. Elnökként büszke voltam arra, hogy együtt dolgozhattam Orbán miniszterelnökkel, aki egyébként egy nagyszerű ember, hogy előmozdítsuk a két nemzet értékeinek és érdekeinek érvényesítését

– hangsúlyozta a volt amerikai elnök.

Leszámoltunk az illegális bevándorlással, megvédtük határainkat, munkahelyeket teremtettünk, megvédtük hagyományainkat, valamint a ma oly fontos zsidó–keresztény értékeket. Alig várom, hogy ismét szorosan együtt dolgozhassak Orbán Viktor miniszterelnökkel, amikor az Egyesült Államok 47. elnökeként leteszem a hivatali esküt.

– tette hozzá Donald Trump. Kiemelte, amíg egységesek maradunk az elveinkhez hű víziónkban, és félelem nélkül védjük értékeinket, addig a konzervatívok meg fogják nyerni a csatát, hogy megmentsük civilizációnkat a kommunistáktól, marxistáktól és fasisztáktól, és visszaállítsuk a konzervativizmus uralmát.

Forrás: Magyar Nemzet

A címlapképen Donald Trump volt amerikai elnök, republikánus elnökjelölt videóüzenete a kétnapos Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC Hungary) második napján a Millenárison 2024. április 26-án.
MTI/Koszticsák Szilárd

Iratkozzon fel hírlevelünkre