Migráns gyermekekből álló banda rabolt ki fiatalokat

A banda két fiút vett üldözőbe megrugdosták és kirabolták őket, majd az egyikőjüket megkéselték, és elmenekültek. A rendőrség azóta is eredménytelenül körözi a támadókat.

A németországi Essen városában egy gyermekekből álló banda kezdett üldözni egy 15 és egy 16 éves fiút az essen-borbecki vasútállomáson. A hat-hét főből álló csoport körbevette a fiatalokat és pénzt követeltek tőlük, írja a V4NA.

A rendőrség szóvivője az esetről elmondta, hogy a banda bár kapott pénzt a fiataloktól, tovább követte őket. Az üldözőktől tartva a 16 éves fiú átadta a maradék készpénzt is ami nála volt, abban a reményben, hogy megszabadulnak a csoporttól. Egy épület bejáratánál azonban utolérték őket, körbevették a 15 éves fiút, fellökték, megrugdosták, majd az egyik elkövető kést rántott és leszúrta a földön fekvő áldozatát. Amikor pedig a 16 éves fiatal a barátja segítségére sietett, megfenyegetették, és kést szorítottak a nyakához.

Mielőtt a csoport elmenekült, megfenyegették a fiúkat, hogy ne menjenek a rendőrségre. Ezek után a járókelők nyújtottak segítséget a fiataloknak, és értesítették a rendőrséget.

A gyanúsítottak 12 és 14 év közötti gyermekek vagy serdülők. A rendőrség jellemzése szerint a gyanúsítottak 150-170 cm magasságúak, sötét bőrűek, és fekete göndör hajúak, illetve mindannyian fekete ruhákba voltak öltözve.

(V4NA)

Kiemelt képünk forrása: Unsplash

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre