Videóbíró az NB1-ben! – megjelent A pálya jobboldala podcastsorozat 10. része

Megjelent a Vasarnap.hu közreműködésével készülő A pálya jobboldala podcastsorozat 10. része. A már megszokott négyes ezúttal nem volt teljes, portálunk frissen kinevezett főszerkesztője, Horváth Tamás és Trombitás Kristóf egyéb elfoglaltságuk miatt nem tudtak jelen lenni a felvételen. A Vasarnap.hu két munkatársát Ember Norbert pótolta, aki a Semleges térfél egyik szerkesztő-szereplője és a VTTV vlog alapítója.

A megszokott csapatból Lipták Tamás jobboldali aktivista és Pörge Béla, a Pörge grundol blog egyetlen szerzője tartotta a frontot. Az adás első perceiben kifejezték gratulációikat Horváth Tamásnak, aki augusztus 1-jétől főszerkesztőként segíti lapunk munkáját. Szót ejtettek arról is, hogy Horváth a kinevezését követő napokban egyből a baloldali propagandasajtó célkeresztjébe került. Liptákék támogatásukról biztosították a Vasarnap.hu főszerkesztőjét, és kritizálták a baloldali heccsajtó által alkalmazott kettős mércét és képmutatást.

A vendég adta lehetőségeket kihasználva a műsor első részében elsősorban a Videoton volt a középpontban. Ember Norbert, aki fővárosi lakos létére a Fehérvárnak szurkol, elmondta, hogy mi fogta meg a vidéki csapat szurkolói kultúrájában és hogyan lett ő is „vidista”. Szó esett a fehérvári csapat jelenéről, a hétvégén elrajtolt NB1-es szezonról és az azzal kapcsolatos várakozásokról, és természetesen

az idei szezontól kezdve a magyar bajnokságban is alkalmazott VAR, avagy videóbíró sem maradhatott ki, annak vitatható ítéleteire külön figyelmet fordítva.

Végül pedig A pálya jobboldala csapatának két jelenlévő tagja és meghívott vendégük a nemzetközi kupák aktuális fordulójáról is beszéltek – ez nehezen lett volna elkerülhető, hiszen éppen a felvétel alatt zajlott a Ferencváros Slavia elleni BL találkozója.

A teljes adás itt hallgatható meg, a futballt szerető is a lelátói élet iránt érdeklődő olvasóinknak kötelező, mindenki másnak pedig erősen ajánlott:

A 12. játékos – A pálya jobboldala vendége a Carpathian Brigade

Nem túl sportszerű, hogy az UEFA csak a jobboldali véleményeket bünteti

A pálya jobboldala – focival foglalkozó podcastsorozat indult a Vasárnap.hu közreműködésével

Kiemelt képünkön Lipták Tamás, Pörge Béla és Ember Norbert A pálya jobboldala 10. adásának felvételén. Forrás: Facebook / A pálya jobboldala

Iratkozzon fel hírlevelünkre