Drag queenekkel fotózkodhatnak a gyerekek a Liszt Ferenc téren

Az ember néha azt hiszi, az ő országában ez nem történhet meg. Szentül hiszi, hogy mindaz, amit olvas az újságokban, amit lát a hírekben, az nagyon messze van. Talán sosem ér ide… Óriási pofon, mikor szembesül a valósággal, ami már itt kopogtat az ajtaján. Az Origo szerint egy Liszt Ferenc téri szórakozóhelynél a napfényes utcán lehet drag queenekkel fotózkodniuk a kisgyermekeknek.

Drag queen mesematiné

Sosem gondoltuk volna, hogy ilyen hamar ideér az az őrület, amely teljesen megfertőzte a Nyugatot. Elképedve lehetett olvasni az elmúlt években, hogy Amerikában, Kanadában és számos nyugati országban teljesen természetes dolog, hogy agyonsminkelt arcú, revü ruhába öltözött, nőnek mondott férfiak, tűsarkú cipőben meséket olvasnak fel óvodásoknak, és ehhez a szülők is asszisztálnak. Kedves mesematiné, csak egy kicsit máshogy. A drag queenek ölükbe veszik a gyerekeket és felolvasnak nekik, a szülők pedig hallgatják, vagy ha show is társul a produkcióhoz, lelkesen tapsolnak.

Miért van az, hogy amikor egy jóérzésű ember óvodásoknak szóló gyerekműsorra gondol, Halász Judit zenés műsora, egy Vitéz László-bábelőadás vagy éppen a Diótörő jut az eszébe?

Felpörögtek az események

Az események sajnos felgyorsultak. Egyrészt azért, mert úgynevezett Pride hónap van, így boldog boldogtalan azt gondolja, most mindent megtehet. A világmárkák szivárványszínűbe öltöztetik a szívüket és a logójukat, a cégek szivárványkollekciót dobnak piacra a termékeikből, mindenki színesre változtatja a profilképét a közösségi hálón, és még sorolhatnánk.

Másrészt sokan támadják Magyarországot a gyermekek védelmében született pedofilellenes törvénycsomag miatt. Nemcsak idehaza, hanem külföldön is inzultusok kereszttüzébe került az ország. Ezek hatására hazánkban még erőteljesebben jelenik meg az LMBTQ-propaganda, mint valaha. Előbújtak az aktivisták és fennhangon hirdetik a magukét. A labdarúgó-Európa-bajnokság pedig kiváló alkalom arra, hogy egy konzervatívan gondolkodó országot, mint Magyarország, nyilvánosan „keresztre feszítsenek”.

A Meseország csak a jéghegy csúcsa volt

Mikor tavaly megjelent a Meseország mindenkié című LMBTQ-mesekönyv, sokan figyelmeztettek, hogy ez még csak a jéghegy csúcsa. Igazuk volt. Alig fél évre rá kiadták az első szivárványos lapozót, amely már a legkisebbeknek szól. Számos oktatási intézményben felütötte a fejét az átfogó szexuális nevelés program, és sajnos az események láncolatát még hosszan lehetne sorolni.

Drag Queen

Drag queen egy kislánnyal fotózkodik Budapesten (A kép forrása: Origo)

Megérkezett…

Azt viszont álmunkban sem gondoltuk volna, hogy nyárra olyannyira ideér ez az ideológia, hogy a napfényes utcán lehet majd drag queenekkel fotózkodniuk a kisgyermekeknek. Az Origo szerint egy Liszt Ferenc téri bisztró, amely felvállaltan LMBTQ-szórakozóhely is, így népszerűsíti a helyet és az eszmét.

S bár a hely közösségi oldaláról egyből lekerült a fotó a cikk megjelenése után, sajnos a valóságot nem törölhetjük ki. Itt van a jelenünkben és belépett a privát szféránkba!

Az élmény megfizethetetlen

Mint kiderült az illető úr, akarom mondani hölgy poszt alatti magyarázkodásából, szó sincs itt népszerűsítésről, csak egy brit kislány odarohant a „véletlen a nyílt utcán korzózó” drag queenhez, és kért egy közös fotót tőle. Ráadásul a fiatal lánykának „nem ő volt az első”, vicceskedi el a „művésznő” az esetet, hisz a briteknél ez hétköznapi dolog. Majd hozzáteszi, hogy a mi mostani ellehetetlenített, elnyomott helyzetükben ezek a pillanatok megfizethetetlenek. Mi megfizethetetlen? Hogy egy kiskorú, 5 éves gyermek rajong érte…?

Reggaeton Bar&Bistro Facebook-oldaláról való poszt – A kép forrása: Origo

El a kezekkel a gyermekeinktől

Éppen ezért volt szükség a pedifilellenes törvényben foglalt kiegészítésekre, hogy ezektől a jelenségektől megvédjük a gyermekeinket. Hogy egyértelműen ki legyen jelentve, hogy az iskolai szexuális felvilágosítás nem irányulhat a nem megváltoztatására, valamint a homoszexualitás népszerűsítésére. Mert a gyermekek szexuális nevelése, kizárólag a szülő dolga 18 éves alatt. Nem szabad hagyni, hogy a mi gyermekeinknek is természetes legyen a drag queenek jelenléte a hétköznapokban. Ahogy az a brit kislánynak magától értetődő volt.

Nagy-Britanniában – ahol naponta legalább egy gyermek nemet vált és az „agymosás” hosszú ideje tart – tényleg hétköznapi jelenség a sminkben és körömcipőben sétálgató drag queen. A magyarországi gyermekek még megrémülnek az efféle harsányságtól, vagy jó esetben – mivel nem is feltételezik, hogy az illető férfi lenne a sok festék alatt – nem is tudják, hogy miről van szó. Reméljük ez így is marad!

Forrás: Origo

Virtuális LMBTQ-varietéval fertőzi a gyerekeket a Disney

Érzékenyítsük a legkisebbeket is: megjelent az első szivárványos lapozó Magyarországon

Íme, a világ fejtetőre állt

A kiemelt kép forrása: Flickr

Iratkozzon fel hírlevelünkre