Virtuális LMBTQ-varietéval fertőzi a gyerekeket a Disney

Állandó támadások kereszttüzében a fiatalok.

A Disney+ a Pride hónap tiszteletére, június 27-én online transzkoncerttel kedveskedik a tiniknek. A zenés rendezvényen ikonikus filmek és sorozatok ismert dalai csendülnek fel, sajátos LMBTQ-szemszögből, újraértelmezve. Az esemény célja felhívni a figyelmet arra, hogy a szexuális kisebbségekhez tartozó fiatalok zaklatás nélkül tanulhassanak az oktatási intézményekben.

disney+ show

A kép forrása: Disney+ Twitter-oldala

Fülbemászó slágerek

Az „Ez vagyok én: Pride ünnepi látványosság” elnevezésű show azért is övön aluli lépés a Disney-től, mert a fülbemászó mese- és filmslágerek könnyen megragadnak a gyermekekben. Akarva, akaratlanul is dúdolják azokat. Pláne veszélyes, ha új LMBTQ-barát szövegezéssel csendülnek fel, transz előadók által tolmácsolva.

A júniusi Disney-show házigazdája Nina West drag queen lesz, aki mostanában nagyon felkapott, ha az LMBTQ-propagandát kell képviselni. A Nickelodeon mesecsatorna is vele készítette el érzékenyítő kisfilmjeit a Pride hónap alkalmából. Ezekben a videókban a homoszexuális büszkeség zászlajának színeit magyarázza a gyerekeknek, illetve mesefiguraként megrajzolva egy Pride-felvonulás keretében, az LMBTQ-csoportokról és az elfogadásról énekel mesehősök között. 

Nina West drag queen

Nina West drag queen érzékenyít – A kép forrása: Nickelodeon YouTube csatornája

Egy csipetnyi LMBTQ-val fűszerezve

A drag queen által vezetett show-ban tehát ismert dallamok csendülnek fel rendhagyó módon, transzideológiával átitatva. Elhangzanak többek között a Glee – Sztárok leszünk! vagy a High Scool Musical sorozatokból ismert zenék, vagy a fiatalabbaknak kedves Aladdin betétdala is, egy csipetnyi LMBTQ-val fűszerezve. A koncert vendége lesz a Szezám utcából ismert Breki béka is, hogy a legkisebbeket is lehessen valakivel motiválni. Az esemény szereplői túlnyomórészt maguk is az LMBTQ-közösség tagjai – számolt be a V4NA.

Joe Earley a Disney+ marketingvezetője kifejtette, hogy a csatorna elkötelezett az LMBTQ-alkotók és -tehetségek kiemelt támogatása mellett. Majd hozzátette a koncert emellett felhívja a figyelmet a GLSEN nevű nonprofit szervezetre, amelynek célja, hogy a szexuális kisebbségekhez tartozó diákok olyan iskolai környezetben tudjanak tanulni, ahol nem kell tartaniuk sem a megfélemlítéstől, sem a zaklatástól. 

Nina West drag queen

Nina West drag queen, a show házigazdája – A kép forrása: Dailywire.com

Észre sem vesszük, és ott vannak mindenhol

Talán még soha nem volt ilyen erőszakos és alattomosan támadó az LMBTQ-propaganda, mint az elmúlt évben. A lobbicsoportok minden lehetséges eszközzel és fórumon hirdetik a szexuális kisebbségek fontosságát, természetességét, és mindenhez jogokat követelnek maguknak. A legfájóbb, hogy a gyermeket vették célba, és az a tervük, hogy láthatatlanul begyűrűznek a hétköznapjaikba. Elhitetik velük, hogy amit kínálnak az a normalitás, és egyre közelebb édesgetik magukhoz őket. Kezdik az alapvetéseknél, a gyermekkor kiemelt kellékeinél, a meséknél (Nickelodeon, Netflix, Disney) és a játékoknál (Hasbro gendersemleges Krumplifej Úr, Sellősrác, Lego), folytatják a ruhákkal (Disney szivárványos ruhakollekció), majd haladnak az ételek felé (Kellogg’s gabonapehely). Észre sem vesszük, és ott vannak mindenhol. A szülők háta mögött az óvodákban és az iskolákban is, a tudatos szexuális „átnevelés” formájában. Lassan nekünk kell elnézést kérnünk, mert hagyományos, keresztény, konzervatív gondolkodásúak vagyunk, és eszerint nevelnénk a gyermekeinket.

Pride hónap ide, vagy oda: El a kezekkel a gyerekeinktől!

A Pride hónap alkalmából ismét érzékenyítik a gyerekeket a mesecsatornák – VIDEÓ

Érzékenyítsük a legkisebbeket is: megjelent az első szivárványos lapozó Magyarországon

Csúnyán ráfaragott a genderlobbira a Nickelodeon

Egy fekete, homoszexuális férfi játssza a Hamupipőkében a Tündérkeresztanyát

A kiemelt kép forrása: Dailywire.com

Iratkozzon fel hírlevelünkre