Mint kisgyerektől a fagyit, úgy veszik el a pornót – tényleg pornófüggők vagyunk?

- Vagy csak azt hisszük, pornót nézni normális?

Oroszország bejelentette, hogy ezentúl, csak állami fenntartású oldalakon lehet pornót nézni. Hogy pusztán nézni továbbra sem bűncselekmény, de a gyerekpornó és a nemi erőszakot megjelenítő tartalmak bizony azok, és hogy az állami oldalakon csupán „naturalista”, és kölcsönös beleegyezésen alapuló szex lesz. 

Azt gondolnánk, mennyire örülhet a nép, hiszen egy velejéig romlott és csak negatív hatást gyakorló ipart a világ egyik legmeghatározóbb szuperhatalma megpróbál, mondhatni ésszerű változtatásokkal mederben tartani.

Erre mi történik?

A Kossuth téren elégedetlenkedő honfitársak és társaik rávetették magukat az online térre, hogy kifejezzék újfent: a szabadság amúgy halott, és ezt is mindjárt biztos bevezetik Magyarországon, vizionálva, hogy bizony szado-mazo, gyerek- és megerőszakolós pornó nélkül nem élet az élet, de egyébként is Oroszországról van szó, tehát az egész csak köpködni való marhaság lehet (szegény Gagarin meg Rahmanyinov). Meg ilyenek, hogy a legnagyobb pornóoldalakat félévekre letiltják az egész országban, mert „törvénybe ütközik”? Normális?

Az oroszok amúgy blokkolnák a kiskorúak hozzáférését is az ilyen jellegű oldalakhoz, és ne legyenek kétségeink, nem csupán egy „Ön ugye elmúlt már 18 éves?” gombbal. De ez is milyen rossz már. Hát hogyan fogják így szexuálisan felkészíteni szegény orosz kisgyereket a nagybetűs életre?

De nálunk már amúgy is elveszett minden, mert a gyerkőcöket konkrétan államilag tiltották el a pornótól. Hát hogy fogják így 13 évesen az alkalmi szexuális partnereiket eljuttatni a csúcsra? 

Az orosz mételytől már 30 + 40 éve képtelenek vagyunk szabadulni.

Kommentszekció – what else?

 

Varga Gergő Zoltán

Szerzőnk további írásait ide kattintva olvashatják.

 

Világméretű felháborodás: díjnyertes gyerekpornó a Netflixen

A pornóipar fogyasztóvá szeretné nevelni gyermekeinket! I.

Kiemelt képünk forrása: Unsplash/Dainis Graveris

 

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre