Kaszab Zoltán: Németországot teljesen behálózta az LMBTQ lobbi

Az Európai Unió legnagyobb népességszámú és legnagyobb gazdaságú országa súlyos gondokkal küzd. Az orosz-ukrán háború és az elhibázott embargós politika következtében soha nem látott magasságba emelkedett az energia ára, amellyel a lakosság mellett az iparnak is meg kell küzdenie. Sőt, lassan ott tart az ország, hogy nem is lesz elegendő energia. Közben a társadalom egyre inkább megosztott a súlyosbodó gazdasági gondok, a migrációs krízis megoldatlansága és az elszabaduló infláció miatt. A baloldali berlini kormánynak tehát bőven lenne mit megoldania, azonban találtak egy, az eddig soroltaknál is sokkal égetőbb problémát!

A (milyen meglepően) a Zöldek pártjához tartozó családügyi (?) miniszter ugyanis rájött, mivel oldódnának meg egy csapásra Németország problémái: meg kell adni a lehetőséget a 14 éveseknek is arra, hogy megváltoztathassák a nemüket! Ettől persze sem a gáz nem lesz olcsóbb, sem a boltban nem kell kevesebbet fizetni és Putyin sem fogja visszavonni a csapatait Ukrajnából, de legalább az LMBTQ lobbi újabb sikert könyvelhet el. És a német kormánykoalíció is megold végre valamit, hiszen a folyamatos viták miatt erre eddig nem nagyon került sor. Végre egy téma, amiben egyetértenek!

Komolyra fordítva a szót. A jogszabálytervezet tényleg azt tenné lehetővé, hogy a 14. évüket betöltött gyerekek ha gondolnak egyet, besétálhassanak szüleikkel az anyakönyvi hivatalba és ott helyben – egyelőre papíron – megváltoztathassák a nemüket és a nevüket.

Mindenféle eljárás, vagy orvosi vizsgálat nélkül. Sőt, ha a szülő ezzel nem ért egyet, egy bírósági procedúra végén akár még ő is kizárható a folyamatból! És ami talán még a politika rövidlátásánál is rosszabb, hogy a Német Gyermekvédelmi Liga, amelynek feladata éppen a gyermekek védelme lenne, üdvözölte ezt a döntést. A magyar gyermekvédelmi törvénnyel kapcsolatban már sokat beszéltünk arról, hogy a tinédzserek szexuális fejlődése során nagyon nem mindegy, hogy milyen ingerek érik őket, hogyan lehet őket elbizonytalanítani és milyen káros következményekkel jár az, ha megváltoztatják a nemüket.

Németország kormánya pedig – ismét engedve az LMBTQ lobbi óriási nyomásának – ezúttal a saját gyermek állampolgárait sodorja óriási veszélybe.

Mert látnunk kell, hogy ez a lobbi nem áll le. Pár éve már elérték azt, hogy Németországban hivatalosan is kérvényezhető legyen a harmadik nem, minden okiraton. Most már látjuk, hogy ez sem volt elég nekik. Már a gyerekeket sem hagyják békén.

És ha már a magyar törvényi szabályozás és az azzal kapcsolatos viták fentebb szóba kerültek: a baloldal egyik legfontosabb érve magával a jogszabállyal és a népszavazással szemben is az volt, hogy ez álprobléma. A mostani példa ugyanakkor sajnos tűpontosan mutatja, hogy mennyire nem az. Szerencsére a magyarországi népszavazáson 3 millió 300 ezer ember mondta ki, hogy nem kér ebből. A jogi és a társadalmi elutasítás pedig remélhetőleg hosszú távon is elegendő lesz ahhoz, hogy megakadályozzuk a németországihoz hasonló őrült tervek valósággá válását.

Kaszab Zoltán: Történelmi távlatból is egyedülálló Orbán Viktor ötödik kormányzása

Kaszab Zoltán: Ezúttal a benzinárstop fáj a baloldalnak

Kaszab Zoltán: A függetlenségünket is megvédte Orbán Viktor Brüsszelben

A címlapkép forrása: Unsplash.com

Iratkozzon fel hírlevelünkre