2024. április 23. Kedd Béla

Ez az a nap! a Várkert Bazárban

A lehetőségeket és az aktuális szabályozásokat figyelembe véve az Ez az a nap! dicsőítő rendezvények szervezői úgy döntöttek, hogy az idei évre meghirdetett időpontban – 2021. július 24-én – egy különleges alkalmat szerveznek. A szabadtéri eseményt Budapest egyik legszebb helyszínén, a budai Vár oldalában található Várkert Bazárban rendezik meg.

 

Az eredetileg a Puskás Arénába tervezett dicsőítő mega méretű összejövetelt a járványügyi rendelkezések betartásával át kellett datálni 2022-re. Az Ez az a nap! szervezői mégis úgy látták jónak, ha teljesen mégsem marad el idén a személyes találkozás.

A zenés, imádságos alkalomnak idén otthont adó Várkert Bazár festői környezetében lévő épületben működött évtizedeken keresztül a Budai Ifjúsági Park, amely számos zenei rendezvénynek, koncertnek adott otthont.

Most ezen a szimbolikus helyszínen ismert hazai keresztény zenészek és együttesek vezetésével Istent fogják dicsőíteni a fellépő zenekarok és a közösségbe rendeződő közönség egyaránt.

A részvétel mindenki számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A rendezvényre a hatályos magyar törvények alapján védettségi vagy oltási igazolvánnyal lehet belépni. Kapunyitás 17:00 órakor, programkezdés 18:00 órakor, várható befejezés 22:00 órakor. A részletes programról és a fellépők listájáról amint lehetséges, azonnal hírt adunk!

„Igazán hálásak vagyunk, hogy másfél év után újra személyesen is találkozhatunk! Nagy lelkesedéssel készülünk az eseményre, és bízunk benne, hogy ti is örültök, hogy végre lehetőségünk van együtt imádni Istenünket! Szeretettel várunk benneteket, kérünk regisztráljatok minél előbb, és osszátok meg a hírt ismerőseitekkel is – buzdítanak mindnyájunkat a Várkert Bazár dicsőítő délután szervezői.

 

 

A bezártság eredménye a nagy nyitottság lett – László Viktor a Vasárnapnak

Elképesztően szép dal Pat Barrettől

Matt Redman dala az utolsó vacsora ajándékáról szól

A „legdicsőítőbb” mondatok 2020-ból

A kiemelt kép forrása: Facebook (Várkert Bazár)

Iratkozzon fel hírlevelünkre
<