Most is veled vagyunk, Jota!

Andelic Jonathan Jota a Dal 2021 válogató műsorában

A válogató során már átélhettük, milyen jó egységben lenni egymással és Istennel. Andelic Jonathan dalára a közönség a legtöbb alapdíjas sms-t küldte. Jota most az elődöntőben fogja dicsőíteni Istent a gospel stílusát kölcsönző energikus akusztikus énekben. Igazi ünnep az idei Dal minden egyes adása, amelyben felemelő, hogy Isten dicsőítése is helyet kaphatott. Most szombaton 19:30 órakor gyűljünk össze a képernyők előtt, és valljuk meg közösen a hitünket Istenben – ha kell, a húsz darab sms elküldésével. Eközben ne felejtsük el, hogy Isten e dalverseny eredményeitől függetlenül is Isten, akinek minden helyzetben méltó énekelnünk: „Áldom szent neved!”

A Szikra Projekt támogatásával a Dalban elinduló Jota dala megérte az elődöntőt, így lehetőségünk lesz hallani az „Áldom” című szám akusztikus változatát. Valódi gospel csemegének ígérkezik az új verzió, amelyben többek mellett közreműködik a dal producere, Ferencz Péter, valamint Fóris Rita is.

Jota akusztikus dalára még a színpad is beleremegett

Már néhány hete zajlott a válogató. Támogató üzeneteinkkel átsegíthettük Andelic Jonathan énekét az elődöntőbe. Felejthetetlen élmény és tapasztalat volt megtapasztalni, ahogy felekezetközi és közösségeken átívelő módon fogtunk össze, hogy dicsőítésünket Isten iránt ezáltal is kifejezzük.

Most hasonló lehetőség előtt állunk: „Most is veled vagyunk, Jota!” Imádkozunk érted, és közösen dicsőítjük majd az Urak Urát, aki a dalveresenyektől és az életállapotunktól függetlenül méltó arra, hogy magasztaljuk és ünnepeljük szívünk őszinte hálájával.

Jota az elődöntőben március 6-án, most szombaton fog fellépni A DAL 2021-ben, 19:35-kor a Duna TV-n. A továbbjutásról pedig nem csak a zsűri dönt, hanem mi is. 

Továbbra is fogjunk össze, és mutassuk meg, hogy a keresztény daloknak van helye a médiában, hiszen egy kicsit mindannyian ott vagyunk Jotával a színpadon, amikor bizonyságot tesz az egész ország előtt.

 

Veled vagyunk, Jota! – Andelic Jonathan a Dalban

A közönséggel együtt választjuk ki az ország dalát – Mező Misi a Vasárnapnak

Nagy Feró: Kell írni húzós keresztény nótákat is

 

 

A kiemelt kép forrása: Andelic Jonathan a Dal 2021 válogató műsorában. Fotó: MTVA/Kaszner Nikolett

Iratkozzon fel hírlevelünkre