Veszekedés helyett hála – a karantén után is lássuk meg a jót!

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom által kezdeményezett „Veszekedés helyett hála”-kihívás egyenes folytatása a kijárási korlátozások alatt indított, nagy sikerű „Veszekedés helyett összebújás!” videósorozatnak. Gundel-Takács Gábor, Süveges Gergő és Kovács András Péter máris csatlakozott a kezdeményezéshez. Kapcsolódjunk be mi is, és ne felejtsük #veszekedeshelyetthala hashteggel ellátni a bejegyzésünket!

Kovács András Péter még soha sem volt annyit otthon, mint most, a kijárási korlátozás idején, így hát nem csoda, hogy minden korábbinál jobban bevonódott a családi életbe. A Maradok itthon című, milliós látogatottságot hozó felvétel után a humorista most kifejezetten a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány felkérésére készített videót – mégpedig a háláról.
 
Mint megtudjuk, KAP elsősorban családjának, illetve az egészségügyben dolgozóknak hálás, valamint azoknak, akiknek köszönhetően háza küszöbére érkezett minden általa megrendelt termék. Sőt, az épp felújítást végző szomszédainak is hálát mond, amiért az ingyen szolgáltatott tuctuczenét egy kis flexeléssel is gazdagították… Régi Atari számítógépe viszont cserben hagyta – rá egy kicsit még mindig morcos. 
 
Kovács András Péter arra biztat, hogy a #veszekedeshelyetthala jelölés használatával fejezzük ki hálánkat szeretteink, barátaink, valamint a névtelen jótevők és mindazok felé, akik – minden kellemetlenség ellenére – valamilyen módon hozzájárultak az elmúlt időszak átvészeléséhez.
 
A hála-kihívást már Gundel-Takács Gábor sportkommentátor-műsorvezető és Süveges Gergő újságíró-műsorvezető is elfogadta.
 
Az eddigi videók itt tekinthetők meg egy helyen
 

Iratkozzon fel hírlevelünkre