Keresztény könnyűzene dübörög az Akváriumban

Gréta és Editka

Idén márciusban az A Dal 2022 elődöntősei között az egész ország megismerhette GRETA csodálatos hangját és zenei-lelki elhivatottságát. Szeptember 11-én, vasárnap este 18:00 órakor egy fergetegesen dinamikus koncert keretein belül a fiatal énekesnő Isten dicsőítésének örörmébe merít el újra bennünket az Akvárium rendezvényhelyszín Kishall termében. Mindezt nem egyedül teszi. Editka (Nagy Edit) rögtön az elején „berúgja a motort”, hogy a dicsőítés a maximum szeretettel pöröghessen Isten iránt. A sokgombócos keresztény könnyűzenei fagyinkra a a Végteleni Tinitábor dicsőítő csapata nyomja majd rá a tejszínhabot és a csokiöntetet. Kihagyhatatlan ujjongás és buli, Isten iránt dobogó szívvel. Kihagyhatatlan alkalom a keresztény könnyűzene fanjainak!

 Csodálatos szívű és tehetségű előadók közös koncertje vár ránk az Akváriumban szeptember 11-én. „GRETA a 2022-es az A Dal műsor elődöntőse nagyon szeret a hitéről énekelni; koncertjei célja, hogy az emberek felbátorodva, erővel és reménységgel telve menjenek haza. Eddigi 3 lemezéről fog nekünk dalokat hozni, amelyek megtalálhatók a digitális platformokon Precious, Veled oly csodás, és Sziklára építs címmel.

Nagy Edit, művésznevén Editka, szintén egy keresztény énekes, és dalszerző. Az egyik legfőbb célja, hogy a zenéje segítségével a második esélyt képviselje, és szövegein keresztül megmutassa, hogyan is látja ő a világot. Aki ellátogat a koncertjére, garantáltan egy pozitív tartalommal teli modern zenét hallhat majd” – áll az Akvárium oldalán, ahol a jegyeinket is megválthatjuk az eseményre.

PZM: Nem mi vagyunk a fontosak, hanem hogy Istent dicsőítsük

Editka – akit talán a legtöbben a PZM csapatából ismerünk – azt is elárulta nekünk, hogy hatalmas öröm és megtiszteltetés számára, hogy sokak által ismert zenekarokból álltak be most mögé, élete első önálló zenei megmozdulására! Olyan zenészek lépnek vele színpadra, mint Hegedűs Tóth Sára (Agapé Worship, Azapeet), Parácsi Dóra Bella (PZM), Háló Balázs (Keresztkérdés, Pintér Béla zenekara), Benedek Rúben (Unless, Pintér Béla zenekara, Staykids).

Akinek ez a színes zenei gárda még mindig nem lenne elég, azoknak ott lesz a Végteleni Tinitábor dicsőítő csapata. Ők minden évben több száz fiatal szívét mozgatják meg zenéjükkel, lelkületükkel. Nem titkolt kulcsuk ehhez az Istenbe vetett hitük, ami rengeteg ember életét változtatta már meg ezekben a táborokban is.

Az Akvárium Klub 700 főt befogadó Kishall terme minden bizonnyal zsúfolásig tele lesz, és jól is van ez így. Szeptember 11-én merüljünk el minél többen Isten dicsőítésében, és – a rendezvényhelyszín nevére biblikusan rezonálva – engedjük, hogy az Akváriumban minket is bekapjon a cethal, hogy Jónás prófétához hasonlóan azt tehessük majd onnan kijőve, amire Isten elhívott bennünket.

A koncert 18:00 órakor kezdődik (kapunyitás 17:00 óra).

(GRETA és Editka közös zenei rendezvényének támogatója a keresztény könnyűzenét is segítő Szikra Projekt.)

 

GRETA az igazi kincsről énekel

A PZM új dala a megtörtségben is dicsőítő

Címlapkép: Akvárium Klub

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre