Brooke Ligertwood Jézushoz tartozik

Brooke Ligertwood Jézushoz tartozik.

Az I Belong to Jesus (Dylan dala) Brooke Ligertwood Seven című új albumán jelent meg a múlt hónapban. Az énekesnő, leánykori nevén Brooke Fraser, a Hillsong Worship csapatának hosszú évek óta tagja és dicsőítésvezetője. Az új lemez az istendicséret imádó dalait vonultatja fel letisztultan, a „kevesebb néha több” szemléletet alkalmazva. Az egyes dalok lelki mélységüket tekintve a legkomolyabb hitvallásként szólalnak meg. Ezek közül az Én Krisztushoz tartozom bársonyos hangszerelésbe öltözteti minden keresztény identitását.

A Live album felvétele a Tennessee állambeli Nashville-ben, a Belonging Co.-ban történt. Valóban a Szentlélektől inspirált összeállításról beszélhetünk, amely érzékeny finomsággal kiválasztott tematikájában az emberi élet minden területét érinti. A dalok a születéstől a halálig Krisztus minden életszakaszban érvényes üzenetét fogalmazzák meg: remény, szeretet, megváltás, öröm és halál.

Az I Belong to Jesus állásfoglalása, hogy Krisztus a szikla, amelyre építhetjük az életünket. Rajta kívül nincsen biztos pont az életünkben. Krisztus társörökösei vagyunk, hiszen hozzá tartozunk. Az Atya ajándéka a miénk is, aki a tékozló fiúhoz hasonlóan gyűrűt húz az ujjunkra és új ruhába öltöztet. Visszahelyez eredeti méltóságunkba.

Brooke Ligertwood dicsőítésvezetőként egyértelmű hitvallást tesz Jézus mellett. Kijelenti, hogy a neve fel van írva az élet könyvében Jézus megváltó szeretetének köszönhetően. Miközben minden elbukni látszik körülöttünk a világban, egyetlen biztos pontunk Jézus marad, akihez tartozunk végérvényesen. Ő ad számunkra erőt és dalt az ajkunkra. Ezért bármit is kínálna a világ, az mind összemérhetetlen azzal az ajándékkal, hogy Istennel lehetünk baráti, szétszakíthatatlan kapcsolatban.

 

 

Végre hallhatjuk a Hillsong legújabb dalait

A Hillsong megújult utat mutat az istendicséretben

Fotó: Facebook

Iratkozzon fel hírlevelünkre