Végre hallhatjuk a Hillsong legújabb dalait

Nagy várakozás után a Grammy-díjas Hillsong Worship bemutatta legújabb, These Same Skies című albumát. Az új összeállítás, amely már minden digitális platformon elérhető, a többszörös platinalemezes együttes első élő felvétele a There Is More 2018-as megjelenése óta.

Az album az első Hillsong Worship projekt, amelyet teljes egészében az Egyesült Államokban (Kalifornia) rögzítettek. A These Same Skies dalain a Hillsong Worship alábbi dicsőítésvezetői énekelnek: Brooke Ligertwood, Reuben Morgan, Benjamin Hastings, Aodhan King, Chris Davenport és Mi-kaisha Rose.

„Krisztus egyháza – az Ő földi teste – ma is ugyanezen égbolt alatt létezik” – mondja Ligertwood. És – bár óceánok és zárt határok választják el – a Hillsong Worship küldetése ugyanezen égbolt alatt folytatódik. Egy szívben és lélekben, egységes küldetésben és célban – dicsőíteni az Úr Jézus Krisztus nevét, építeni az Ő egyházát, és szolgálni az Ő gyülekezeteit új énekekkel.

Ligertwood hozzáteszi: „Imádkozunk és hisszük, hogy minden hitben elvetett munkánk aratást hoz Isten dicsőségére, és imádkozunk valami olyasmiért, ami valóban megáld téged, és segít, hogy ebben az időszakban új módon találkozz Jézussal”.

A These Same Skies 11 újonnan írt erőteljes számot tartalmaz, köztük az együttes nemrég megjelent dalát, a “That’s The Power (feat. Benjamin Hastings)” és a „Never Walk Alone (feat. Mi-kaisha Rose)” címűt. Októberi debütálása óta a „Never Walk Alone (feat. Mi-kaisha Rose)” világszerte több mint 1,7 millió streamet ért el.

 

Forrás: Ez az a nap Magazin

 

 

A Hillsong megújult utat mutat az istendicséretben

Marty Sampson, a Hillsong dicsőítésvezetője megrendült a hitében

Iratkozzon fel hírlevelünkre