Újbudán marad a transzgender-propaganda

László Imre és Újbuda baloldali kerületvezetése igent mondott az LMBTQ-lobbiszervezeteknek. Óvodáik, iskoláik polcain maradnak a homoszexuális és transzgender-propagandát tartalmazó könyvek.

Egy éve jelent meg a Meseország mindenkié című, mesekönyvnek álcázott LMBTQ-propagandakötet. A Labrisz Leszbikus Egyesület által kiadott könyvet – többek között – a kormánypárti Csepel önkormányzatának képviselő-testülete, valamint a mezőkövesdi és a nagykátai önkormányzatok is levetették intézményeinek a polcairól, de ugyanígy járt el Nagymaros polgármestere is.

Több budapesti, baloldali vezetésű önkormányzat azonban nem egy óvodai és iskolai könyvtárban elérhetővé tette a fiatalok számára a homoszexuális és transzgender-propagandát tartalmazó könyvet.

A budapesti XI. kerületi Fidesz–KDNP-frakció az újbudai gyermekek egészséges testi, lelki, szexuális fejlődésének védelme érdekében előterjesztésben kérte László Imrét, Újbuda polgármesterét, hogy a XI. kerületi önkormányzat intézményeinek a polcain – a gyermekek számára is elérhető módon – ne lehessenek kint az LMBTQ-propagandát szolgáló kiadványok.

A Fidesz–KDNP előterjesztését a kerület képviselő-testülete nem vette napirendre – így tehát maradnak az LMBTQ-propagandát tartalmazó kötetek az Újbudai önkormányzat intézményeiben.

A Vasarnap.hu petíciót indított nemrég annak érdekében, hogy a polgármesterek védjék meg a településen élő gyermekeket az LMBTQ-propagandától. A petíció a Citizen Go oldalán aláírható.

 

Tóth Gábor

Boross Péter: Iskoláinkban nincs helyük aberrált fickóknak

Schittl Eszter: A genderlobbi visszafordíthatatlan károkat okozhat a gyerekekben

A Meseország mindenkié „agresszió a gyerekekkel szemben”

A magyarok nem kérnek az LMBTQ-érzékenyítésből

Kiemelt képünk forrása Szennyes Krisztián, Vasarnap.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre