Petíció indult: Védjék meg a polgármesterek településük gyermekeit az LMBTQ-átnevelőpropagandától!

Az elmúlt hónapokban LMBT-szervezetek az óvodák és iskolák után a könyvtárakat is célba vették. Lobbicsoportjaik számtalan ilyen intézménybe kérés nélkül eljutattak a gyermekek szexuális befolyásolására alkalmas – mesekönyvnek álcázott – LMBTQ-propagandakiadványokat. Nagymaros polgármestere példát mutatott, amikor fellépett a gyermekek átnevelési kísérlete ellen.

Köszönjük a kiállását a gyerekek és a családok megvédése érdekében! Senki se nevelheti át a gyerekeket a szülők tudta nélkül, a szülők háta mögött!

Valljuk, hogy gyermekeink egészséges testi, lelki, szexuális fejlődése kiemelt védelmet érdemel. A gyermek nevelése a szülőkre tartozik, abba LMBTQ-szervezetek nem szólhatnak bele. Ahogy Ferenc pápa is fogalmazott magyarországi látogatásán: „A család anya, apa, gyerekek. És pont.”

Az óvodák, az iskolák és a könyvtárak maradjanak a gyerekek számára biztonságos helyek, ahol nem tudnak LMBTQ-aktivisták a közelükbe férkőzni és megpróbálni erőszakosan átnevelni őket!

A Vasarnap.hu arra kér minden polgármestert: ne engedje, hogy LMBT-szervezetek vagy szexuális átnevelő kiadványok jelenjenek meg gyerekek által látogatott intézményekben a településükön! El a kezekkel a gyerekektől!

Kedves Olvasónk!

Ha egyetért velünk mindebben, írja alá Ön is petíciónkat. 

Le a szexuális propagandával a könyvtárak gyermekrészlegének polcairól!
Iratkozzon fel hírlevelünkre