Könnyen a skótok sorsára juthatunk, ha a Dobrev-félék kormányoznak

Skócia történelmet írt. A világon elsőként az állami tanterv része lett náluk az LMBTQ-ideológia. Így az iskoláknak kötelező jelleggel kell oktatni az „LMBTQ-tanokat”. Ne legyenek kétségeink, ha a Dobrev-Gyurcsány páros kerül újra hatalomra, nálunk sem alakul másképp.

A progresszív Skócia

John Swinney skót miniszterelnök helyettes és oktatásügyi államtitkár boldogan jelentette be, hogy Skócia lesz az első ország a világon, ahol az oktatás teljes mértékben befogadó az LMBTQ-témákkal kapcsolatban. „Az egyik legprogresszívebb országként tekintenek Skóciára szerte Európában” – nyilatkozta lelkesen az államtitkár, mikor hivatalosan is bejelentette a reformot.

A tantervreform keretében a diákoknak ezentúl tanulniuk kell az LMBTQ-identitásokról, valamint az LMBTQ-közösség történetéről és küzdelmeiről. A transzneműséget népszerűsítő könyvek iskolai tananyagként fognak megjelenni és a szexuális felvilágosító órákat pedig átszervezik, hangsúlyt helyezve a szexuális kisebbségek bemutatására – írja a The National.

A szeptember végén életbe lépő gender-tananyag az elképzelések szerint segít a kiskorú diákoknak abban, hogy hogyan kezeljék a homo- és transzfóbiát, támogatja az egyenlőség előmozdítását, valamint a zaklatások visszaszorítását. Ugyanis az efféle atrocitások az országvezetés szerint nagy számban fordulnak elő a fiatalok körében.

Progresszív skótok – A kép forrása: Pixabay

„Genderirányelvek” 70 oldalon át

Az oktatás liberális átformálásának előkészületei már évekkel ezelőtt, 2017-ben elkezdődtek. A javaslatokat a skót miniszterek 2018 novemberében elfogadták, de akkora volt az ellenállás, és olyan rengeteg vita övezte a témát, hogy a megvalósítás 2021 szeptember végére csúszott – megkímélve ezzel a 2018-2021 között iskoláskorú generáció egy részét.

A „genderirányelveket” a skót kormányzat, valamint a Time for Inclusive Education (TIE) szervezet dolgozta ki. A 70 oldalas gyűjtemény elsősorban tanárok és gyermekekkel foglalkozó szakemberek számára készült. A sikeres elsajátítás érdekében a pedagógusoknak továbbképzésen kellett részt venniük. A fentiek szerint a tanároktól elvárják, hogy elfogadják, sőt bátorítsák a fiatalokat a nemváltoztatásra, ha pedig a diákok úgy szeretnék, új, választott identitásuk szerint kell szólítani őket, új nevükön, a megfelelő névmással.

genderideológia

A világon egyedülálló módon Skóciában a gyermekek már 4 éves korukban nemet változtathatnak, szülői engedély nélkül –  A kép forrása: Pexels

A nyúl viszi a vadászpuskát

Hogy tisztán lássuk, hány gyermek miatt változtatta meg a skót kormány a teljes állami tantervet: a The Times értesülései szerint Skóciában évente maximum 200 tanuló akar nemet váltani. Egy Shakespeare-komédia címe ugrik be: Sok hűhó semmiért. De komolyra fordítva a szót: ismét egy olyan jelenséggel állunk szemben, mikor a kisebbséghez kell alakítani a többség életét, mikor az abnormalitás válik normalitássá – mikor a nyúl viszi a vadászpuskát.

A skót LMBTQ-egyház

Skócia az elmúlt években elképesztő változásokon ment keresztül. 1980-ban legalizálták a homoszexuális kapcsolatokat, 2015 óta házasodhatnak náluk az azonos nemű párok, de ami igazán fájdalmas, hogy frigyüket a skót egyház is elismeri. Ezen egyház 2010-ben nevezte ki első nyíltan homoszexuális lelkészét Scott Rennie személyében, és 2016 óta azt is engedélyezik, hogy lelkészek azonos nemű párjukkal házasságra lépjenek.

homoszexualitás

Az azonos nemű párok frigyét a skót egyház is elismeri – A kép forrása: Pixabay

Nemváltoztatás szülői belegyezés nélkül

Az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában az elmúlt időszakban döbbenetes méreteket öltött az LMBTQ-lobbi térnyerése. Egyre több országban népszerűsítik és lehetővé teszik a 18 év alattiak nemváltoztatását, valamint a hormongátló kezelést és a pubertásblokkolók szedését. Számos helyen elérték azt is, mindezt megtehessék a kiskorúak a szüleik beleegyezése nélkül, a hátuk mögött. Bizonyos országokban a kisgyerekek olyan életre szóló döntéseket hozhatnak – mint például a nemi identitás megváltoztatásának kérdése –, amihez még nem elég érettek. Sokszor ráadásul a pedagógusok és a pszichológusok is befolyásolják is őket, a genderideológia jegyében.

A szülők a merőben progresszív jogszabályoknak köszönhetően, akár teljes egészében is elveszíthetik a kontrollt a gyermekük élete felett, és nincsen beleszólásuk a csemetéik jövőjébe, ami lássuk be, felettébb abszurd, és egyben vészjósló helyzet. 

A Magyarországon hatályos gyermekvédelmi törvény azonban kimondja: a 18 éven aluliak szexuális felvilágosítása és nevelése kizárólag a szülők dolga és felelőssége.

Abnormalitás a köbön

Egy felháborító esettel lehetne talán a legjobban érzékeltetni, hogy mennyire ingoványos talaj, amikor a szülő elveszíti az ellenőrzést gyermeke szexuális „nevelése” felett. Egy Rhode Islandon élő anyuka ellen pert indított az Egyesült Államok legnagyobb tanári szakszervezete, mert az anyuka rá mert kérdezni arra, hogy mit tanítanak az óvodában 5 éves kislányának – írja a Danube Institute.

Érzékletesen szemlélteti a nemváltoztatásokkal kapcsolatos abnormalitást az a történet is, amikor egy kanadai édesapát börtönbe zártak azért, mert nem volt hajlandó a saját lányát férfiként kezelni.

Már 4 évesen

De térjünk vissza egy pillanat erejéig a skótokra, akik nemcsak az LMBTQ-ideológia tantervbe emelésének úttörői.

A világon egyedülálló módon, Skóciában a gyermekek már 4 éves korukban – mindenféle hivatalos eljárás nélkül – nemet változtathatnak, szülői engedély nélkül.

Egy négyéves gyermek sokszor arra sem képes, hogy eldöntse, mit szeretne enni, vagy melyik mesekönyvből olvassunk neki fel – hogyan is lehetne véleménye a nemiségéről vagy az identitásáról?

Könnyen a skótok sorsára juthatunk

Bár sokan úgy gondolják, mindez a távoli jövő és különben is Magyarországon ilyen nem fordulhat elő, csak ijesztget a jobboldal a genderideológia térnyerésével. A szomorú tény az, hogy ha nem figyelünk, könnyen a skótok sorsára juthatunk mi is. A Meseország mindenkié című, kicsiknek szóló propagandakiadvány csak a jéghegy csúcsa. Naponta dőlnek a szekrényből a csontvázak, olyan hírek, melyek szerint vannak idehaza is olyan közép- és általános iskolák, ahol már az LMBTQ-lobbi megkezdte „áldásos tevékenységét”. A drag queenek pedig már a „spájzban vannak”, ugyanis a fővárosi Liszt Ferenc téren például erotikus táncot lejtenek a nyílt utcán a kiskorúak előtt. Arról nem is beszélve, hogy a könyvtárak gyermekrészlegein, bárki által hozzáférhető formában, megjelent az érzékenyítő „irodalom”, amely ellen a Vasarnap.hu petíciót is indított.

Dobrev Klára

Dobrev Klára érzékenyít – A kép forrása: kontra.hu

Dobrev elszórta a genderideológia magvait

A jövő áprilisi választásoknál tehát óriási lesz a tét: sok más mellett gyermekeink jövője, egészséges lelki, szellemi és testi fejlődésük. Ugyanis, ha a Dobrev-féle formáció kerülne hatalomra, abban az esetben borítékolva van az LMBTQ-érzékenyítés, már egészen az óvodás kortól kezdve. Miután – mindenekelőtt – hatályon kívül helyeznék a gyermekvédelmi törvényt. Ahogy a kontra.hu is megírta,

Dobrev Klára még miniszterelnök-feleségként, 2009-ben kezdte elszórni a genderideológia magvait Magyarországon.

Az általa létrehozott Unifem-Ért Magyar Nemzeti Bizottság Egyesület oktatási csomagot dolgozott ki az óvodák és általános iskolák számára.

Ebben a nevelési tervezetben többek között az állt, hogy olyan mesékkel és dalokkal kell a kiskorúakat érzékenyíteni, „amelyek szakítottak volna a berögzült nemi szerepekkel”. Éppen úgy, ahogy a Meseország mindenkié című botránykönyvben. Az intézkedések között szerepelt volna az is, hogy az óvodában megszüntetik a külön lányoknak és fiúknak szánt játszósarkokat, és gendersemleges nevelést alkalmaznak. A Dobrev-Gyurcsány párosnak még ez sem volt elég. Ugyanis kormányrendeletben rögzítették, hogy az óvodapedagógusoknak kerülni kell a „nemi sztereotípiákat”.

Még szerencse, hogy a Fidesz-KDNP a kormányalakítást követően egyből lesöpörte az asztalról a tervet. Így az, csak egy utópia maradt Klára asszony számára.

„Bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek” (LK23:34) – imádkozott Jézus a kereszten, a bűnös emberekért. Sajnos Ők pontosan tudják mit tesznek, és mi is tudjuk, hogy mire számíthatunk tőlük. Nem sok jóra!

Kevés nagyobb aljasság van, amit el lehet elkövetni a gyerekek ellen

Iskolák a genderideológia hálójában

Petíció indult: Védjék meg a polgármesterek településük gyermekeit az LMBTQ-átnevelőpropagandától!

A kiemelt képünk illusztráció. Forrás: MTI/Balázs Attila

Iratkozzon fel hírlevelünkre