Iskolák a genderideológia hálójában

„Ha egy generációval el tudják hitetni azt, hogy egy nőből férfi lehet, egy férfiból pedig nő, mi mást nem lehet még elhitetni velük?”

Amikor nyilvánosságra került a pedofilellenes törvény, és a kiskorúak testi, lelki és szellemi egészségét megóvni kívánó gyermekvédelmi módosítás, akkor a baloldal és a liberálisan gondolkodók egyből heves tiltakozásba kezdtek. Ez utóbbi módosítás többek között kimondja, hogy az iskolai szexuális felvilágosítás nem irányulhat a nem megváltoztatása, illetve a homoszexualitás népszerűsítésére, valamint leszögezi, hogy a gyermekek szexuális nevelése kizárólag a szülők joga és felelőssége.

Pár perc és a nyugat valósággá válik

Amikor Orbán Viktor miniszterelnök bejelentette, hogy a kormány népszavazást kezdeményez bizonyos kérdésekben, mint a szexuális „felvilágosító” nevelés, vagy a nemváltás népszerűsítése, sokan megkérdőjelezték a létjogosultságát, hogy minek kell? Hiszen Magyarországon nincs szexuális oktatás az intézményekben, nincsenek drag queenek az utcán és senkinek sem jutna eszébe nemátalakítást végeztetni. Ez mind csak a távoli nyugaton van.

Csak azt hisszük! Pár perc és a nyugat valósággá válik.

kiáltás, fogságban

A kép forrása: Unsplash

Hullanak a szekrényből a csontvázak

A genderideológia évek óta jelen van a hazai oktatásban, csak éppen nem tudunk róla, mert észrevétlenül a hátunk mögött zajlik. Szép lassan kerülnek elő a csontvázak az elmúlt időszak oktatási gyakorlatából. A múlt héten két középiskola szekrényéből is kihullott egy-egy szép példány. Először a budapesti Eötvös József Gimnáziumban folyó érzékenyítésre hívta fel a figyelmet a Magyar Nemzet, majd a szintén fővárosi, Dózsa György Gimnázium és Táncművészeti Szakgimnázium LMBTQ-foglalkozásairól rántotta le a leplet.

Eötvös Diák a tolerancia jegyében

Az Eötvös gimnáziumban 2021 áprilisában, megkérdezték az iskola diákjaitól, hogy milyen a nemi identitásuk és a szexuális orientációjuk, a másságukkal kapcsolatban milyen nehézségeket éltek meg, és mindezt hányan merték elmondani a családjuknak. A válaszadók 93,3 százaléka vallotta magát ciszgendernek (vagyis a saját nemével azonosulónak), a fennmaradó részük pedig vagy nem binárisnak, vagy transzneműnek, esetleg interszexuálisnak érezte magát, vagy egész egyszerűen nem volt még kiforrott genderidentitása – derült ki a kitöltött kérdőívből. Az eredményeket az ország legnívósabbnak mondott iskolaújságjában, az Eötvös Diákban tették közzé, ezzel hirdetve toleranciát a szexuális kisebbségek felé. Az akciót állítólag az iskolaújság szerkesztői (diákok és néhány mentortanár) szervezték, de kijelentései alapján az igazgató is szívesen támogatta a háttérből.

LMBTQ az iskolákban

A Labrisz érzékenyít a Dózsa György Gimnáziumban – Lebuktató fotó – A kép forrása: Magyar Nemzet

Érzékenyítő foglalkozások a Dózsa Györgyben

A napokban derült ki az is, hogy a Dózsa György Gimnázium és Táncművészeti Szakgimnázium keretein belül, 2019-ben, szervezett LMBTQ-érzékenyítő foglalkozás zajlott. Egy diák az oktatáson készített képeivel támasztotta alá a genderideológia beszüremkedését a középiskolába. Fényképein látható, ahogy a táblán az LMBTQ-betűk jelentését magyarázzák, egyéb szexuális töltetű szavak kíséretében, mint az aszexuális, demiszexuális, alloszexuális. Ezen kívül jól kivehetően megjelenik a lefotózott táblán a Labrisz Leszbikus Egyesület weboldalának címe és ügyfélfogadási ideje is. Az érzékenyítés részeként szituációs gyakorlatokon is részt vettek a tanulók. Olyan helyzetekbe kellett belehelyezkedniük, mint egy homoszexuális pár gyermeke vagy, akit csúfolnak emiatt. Hogyan mondod el otthon? Vagy transzlány vagy, és a lányok öltözőjéből kiutálnak a másságod miatt. Mihez kezdesz ebben a helyzetben?

Színre lép a Labrisz

A konkrét információkból gyanítható, hogy a képzést a Labrisz egyesület szervezte. S a feltételezés valószínűleg nem is áll olyan messze a valóságtól, ugyanis az egyesület honlapján olvasható, hogy például 2013-ban 62 436,81 eurót nyert egy pályázaton, a Melegség és megismerés érzékenyítő iskolai programra. Tehát van gyakorlata, ugyanis a fent említett pályázat során 19 intézményben, 44 foglalkozást tartott, és több, mint ezer fiatalt „mérgezett” a genderideológia tanaival. Sőt az is kiderült, hogy a Labrisz, az ország minden táján érzékenyítő képzéseket tartott a pedagógusoknak az LMBTQ-ideológiából, hogy aztán kellő hatékonysággal neveljék a jövő nemzedékét.  

szex education

A kép forrása: A gyermekek elleni háború YouTube videó

Szexedukáció á la Yelon

Schittl Eszter, a CitizenGO egykori magyarországi képviselője idén májusban egy konferencián arról beszélt, hogy Magyarországon egyre több szervezet igyekszik eljuttatni „félrevezető” szexuális üzenetét a védtelen gyermekekhez. Megemlítette a Hintalovon Gyerekjogi Alapítványt, amely a Yelon nevű szexedukációs oldalt működteti és annak az üzeneteit viszi el az iskolákba. Pár éve olyan állításokat lehetett olvasni a honlapjukon, mint: „a nemi identitásunk a legkevésbé sem a biológiai nemünkkel áll összefüggésben.” Illetve olyat, hogy „elsősorban nem az számít, hogy kinek milyen nemi szervei vannak, hanem az, hogy minek érzi magát: fiúnak, lánynak vagy esetleg valami másnak”. Az életvédő szerint ezek a tartalmak már ilyen formában ugyan nem találhatók meg a honlapon, mert a szülői tiltakozások és a média munkájának eredményeképp a szervezet változtatott rajtuk, de évekkel ezelőtt ezekkel tömték a fiatalok fejét.

„Ha egy generációval el tudják hitetni azt, hogy egy nőből férfi lehet, egy férfiból pedig nő, mi mást nem lehet még elhitetni velük?” – teszi fel nagyon találóan a költői kérdést Schittl.

Legyünk egészen nyugodtak, hogy a két budapesti intézmény, csak a jéghegy csúcsa. Egyre több olyan iskola fog előkerülni, ahol európai uniós pénzből támogatott civil szervezetek és alapítványok jelentek meg, hogy szexuális felvilágosítást tartsanak, a genderideológia jegyében. Ezért volt égető szükség a gyermekvédelmi törvényre, amely tiltja, hogy az oktatási intézményekben, a szülők háta mögött szexuális „átnevelés” történjen.

Drag Queen

Drag Queen egy kislánnyal fotózkodik Budapesten a Liszt Ferenc téren – A kép forrása: Origo

A drag queenek már az utcánkban vannak

Egy pillanat erejéig térjünk vissza a drag queenekhez is, akik elvileg csak a nyugaton léteznek. Ahogy pár napja a Pesti Srácok megírta, a drag queenek igenis már az utcánkban vannak. Már nem csak egy „ártatlan fotózkodás” erejéig tűnnek fel Budapesten, hanem erotikus táncot lejtenek a kiskorúak előtt a nyílt utcán. Úgy, hogy azt bárki láthatja – akarva-akaratlanul –, aki arra lakik, sétál, vagy egyszerűen csak a szomszédos étterem teraszán étkezik. Kisgyermekes családok akár véletlenül is belefuthatnak a visszataszító jelenségbe, ha a Liszt Ferenc téren járnak. Kiderült az is, hogy körülbelül egy tucat „profi” drag queen van jelenleg az országban, akik hivatásszerűen űzik ezt a „foglalkozást”, és nagyjából négy szórakozóhelyen léphetnek fel.

Innen pedig már csak egy lépés, és ezek a nőnek öltözött, agyonsminkelt, hiányos öltözetű férfiak fogják felolvasni a mi gyermekeinknek is a meséket az óvodában, az iskolákban pedig ők vezetik be a tinédzsereket a genderideológia rejtelmeibe. Legalábbis, ha a baloldalon, vagy épp Fekete-Győr Andráson múlik, akkor így lesz.

Miről is szól valójában az átfogó szexuális nevelés?

Horn egykori minisztere szerint sincs szükség generideológia terjesztésére a gyerekekek körében

Schittl Eszter: A genderlobbi visszafordíthatatlan károkat okozhat a gyerekekben

Drag queenekkel fotózkodhatnak a gyerekek a Liszt Ferenc téren

Iratkozzon fel hírlevelünkre