Provokáció a magyarok ellen: kiskorúaknak szóló LMBTQ-könyvet tettek elérhetővé magyarul

Egy hamburgi kiadó érzékenyítő propagandája.

A hamburgi székhelyű Migo kiadó, a közelmúltban elfogadott magyarországi törvényre reagálva a héten lefordította és ingyenesen elérhetővé tette online, a fiataloknak szóló „Mi is az LGBTIQ*?, avagy bevezetés a gender és a sokszínűség világába” című könyv néhány fejezetét.

LMBTQ könyv

A 18 év alatti tinédzsereket szeretné meggyőzni – A Mi is az LGBTIQ*?, avagy bevezetés a gender és a sokszínűség világába című könyv borítója

Nyílt provokáció

Thilo Schmid, a kiadói csoport ügyvezető igazgatója nyíltan vállalja, hogy a közelmúltban elfogadott pedofilellenes törvénycsomagra kívánt reagálni a lépésével, amely többek között betiltja a heteroszexualitástól eltérő szexualitást ábrázoló gyermek- és ifjúsági könyveket és filmeket – számolt be a Die Welt.

Még szerencse, hogy csak pár fejezetre futotta…

A fejezeteket átlapozva láthatjuk, hogy az kifejezetten a 18 alatti tinédzserekhez szól, alapos részletességgel és „kiskorúakat segítő egyszerűséggel” bemutatva az LMBTQ*-jelenséget. A szerzőpáros – Linda Becker és Julian Wenzel – propagandaszövege az LGBTIQ*-mozaikszó értelmezésével kezdődik, a leszbikus, meleg, biszexuális, transzszexuális, interszexuális és queer kifejezések mélyreható magyarázatával. Az írók a mozgalom kialakulásával és céljaival folytatják, majd elidőznek a biológiai és a társadalmi nem különbségénél, s végül rátérnek a gyermekek jogaira. Milyen kár, hogy csak pár fejezetre futotta a fordítás…

LMBTQ könyv

A propaganda szöveg az LGBTIQ*-mozaikszó értelmezésével kezdődik – Részlet a Mi is az LGBTIQ*?, avagy Bevezetés a gender és a sokszínűség világába című könyvből

Sajnálatot kelt

A könnyen értelmezhető megfogalmazások több helyen sajnálatot szeretnének kelteni az olvasóban, érzékeltetve a bemutatott kisebbség ellehetetlenített helyzetét. Az LMBTIQ*- embereknek „van egy közös vágyuk: ahelyett, hogy kiközösítenék vagy kinevetnék őket, szeretnének önmaguk lenni, anélkül, hogy mások viccesnek találnák őket, vagy hogy igazolniuk kellene magukat.”

LMBTQ könyv

Az ember a nemét maga választja – Részlet a Mi is az LGBTIQ*?, avagy Bevezetés a gender és a sokszínűség világába című könyvből

Elbizonytalanít

Az olvasmány egyértelműen arra törekszik, hogy meggyőzze és befolyásolja az identitásukban még bizonytalan tinédzsereket.

Külön felhívja a figyelmet arra tényre, hogy az ember a nemét maga választhatja, kitörhet a biológia által ránk kényszerített korlátok közül.

Erre utal egy „magasröptű” dialógus is a bába és az újszülött között: „Gratulálunk! Ez egy lány!” kiált fel a gyermeket világra segítő bába, mire a baba, kezében egy zászlóval tiltakozik, hogy „Ez nem mindig egyértelmű!”.

LMBTQ könyv

A LMBTQ*-ideológia képes átlépni a természet adta korlátokat – Részlet a Mi is az LGBTIQ*?, avagy Bevezetés a gender és a sokszínűség világába című könyvből

Thilo Schmid kifejtette, hogy nem lehet közömbös a kisebbségek diszkriminációja iránt, így ezzel a politikai üzenettel lázad a magyarországi eseményekkel szemben. Szerinte a gyermekvédelmi törvény átlép egy határt, így ő a digitális lehetőségekkel kíván átlépni egy másik határt, egy államhatárok közöttit.

Köszönjük szépen a figyelmességet, de a Magyarországon élő, jóérzésű emberek nem kérnek az ilyesféle érzékenyítő irodalomból. Nálunk a szexualitásról az anyukák és az apukák mesélnek a gyerekeknek. Akkor és úgy, ahogy szeretnének!

Szexuális nevelést erőltettek a gyerekekre, hogy piacot teremtsenek az abortusznak

Játék a testtel, játék az élettel…

A gyermekeink jövője a tét – Orbán Viktor fontos bejelentést tett (VIDEÓ)

A kiemelt kép: Részlet a Mi is az LGBTIQ*? című könyvből, forrása: Die Welt

Iratkozzon fel hírlevelünkre