Szexuális nevelést erőltettek a gyerekekre, hogy piacot teremtsenek az abortusznak

Színt vallott a Planned Parenthood egykori munkatársa

A Planned Parenthood szexuális felvilágosítással foglalkozó egykori önkéntese, Monica Cline néhány évvel ezelőtt abbahagyta a munkát az abortuszóriásnál, miután megundorodott annak etikátlan gyakorlatától. Most azt tekinti elsődlegese küldetésének, hogy segítsen a világnak, és legfőképp a szülőknek megérteni, hogyan ösztönzi az abortuszlánc a fiatal gyerekeket a könnyelmű szexuális viselkedésre, amely végül az abortuszhoz vezet. Mi vár a hazánkra, ha beengedjük mi is a „felvilágosító” átnevelést?

Monica Cline, a Planned Parenthood szexuális felvilágosítással foglalkozó egykori munkatársa

Monica Cline, a Planned Parenthood szexuális felvilágosítással foglalkozó egykori munkatársa színt vallott – A kép forrása: Lifenews

Hogyan legyenek a gyerekek mihamarabb szexuálisan aktívak?

A Christianity Daily beszámolója szerint Monica Cline akkor vallott nyilvánosan színt, mikor pár hete az iowai legfelsőbb bíróság „kitiltotta” az abortuszóriást a szexuális felvilágosítással kapcsolatos támogatási programból. Az egykori önkéntes boldogan üdvözölte a döntést, s feltárta a Planned Parenthood szexuális felvilágosító programjának árnyoldalait, s valódi célját. (A döntést sajnos azóta megvétózták, így a Planned Parenthood továbbra is folytathatja – állami támogatással – a fiatalokat „megrontó” tevékenységét.)

Cline az EWTN katolikus hírcsatornának, a Pro-Life Weekly című műsorában mesélt elborzasztó tapasztalatairól. Megerősítette, hogy az abortuszlánc szexuális felvilágosító anyagai arra szolgálnak, hogy „megtanítsák a gyerekeket, hogyan legyenek szexuálisan minél aktívabbak”. Ezekben az anyagokban a katolikusok által hirdetett önmegtartóztatás kifejezetten nevetségesnek van beállítva. Szerinte az oktatási tananyagok a szexualitás erőltetésére és a gyermekek mihamarabbi szexualizálására irányulnak.

A felvilágosító nevelés kiváló marketingeszköz az abortuszokhoz

Azzal vádolta a szervezetet, hogy ösztönzi a gyermekeket a fiatalkori szexualitásra, a „testi szabadosságra”, hogy végül könnyelművé váljanak, teherbe essenek, s a terhességmegszakítás lehetőségét válasszák. Az egykori munkatárs szerint a mamutcég a felvilágosító programjait, mintegy „marketingeszközként használja az abortuszokhoz”.

Cline beismerte azt is, hogy a program keretében azt tanították a gyerekeknek, hogy a szülők „akadályozzák a szolgáltatásokat”, és hogy „ki kell őket iktatni a képből”. Azaz

arra biztatták a tinédzsereket, hogy szüleik tudta nélkül kezdjenek intim életet élni, fogamzásgátlót szedni, és ha úgy alakul, abortuszra menni – folytatta megrendítő vallomását.

planned parenthood louisvile

A világ legnagyobb abortuszóriása marketingeszközként használja a szexuális felvilágosítást saját abortuszaihoz – Planned Parenthood Louisvile – A kép forrása: Lifenews

A Planned Parenthood számokban

Az iowai Planned Parenthood leányvállalatai 2019-ben mintegy 265 ezer dollárt kaptak az adófizetők által finanszírozott szexuális felvilágosító támogatásra, 2020-ban pedig mintegy 182 ezer dollárt – számolt be a The Gazette. A szervezet 31 iskolában és 12 iowai ifjúsági szervezetben nyújtott szexuális felvilágosítást. A Planned Parenthood egyébként az Egyesült Államokban az abortuszok mintegy 40 százalékát, Iowában pedig a 95 százalékát végzi.

Cline nincs egyedül megrendítő állításaival. Más életvédők és az egykori abortuszmunkások közül többen is figyelmeztettek arra, hogy az abortuszipar a szexuális felvilágosító programokat a „kockázatos” szexuális viselkedés ösztönzésére és az abortuszpiac fellendítésére használja.

A Planned Parenthood, az Egyesült Államok legnagyobb abortuszlánca rendszeresen henceg azzal, hogy a legnagyobb szexuális felvilágosító szervezet, amely évente mintegy 1,5 millió emberhez jut el. A szülők már kevésbé örülnek a ténykedésének!

szexuális felvilágosítás

A szexuális felvilágosítás zászlaja alatt arra biztatják a tinédzsereket, hogy szüleik tudta nélkül kezdjenek intim életet élni, fogamzásgátlót szedni, és ha úgy alakul, abortuszra menniA kép forrása: Flickr

A szülők nem kérnek a Planned Parenthoodból

Az elmúlt években Floridában, Pennsylvaniában, Michiganben, Kaliforniában, Washington államban, New Yorkban és Észak-Karolinában aggódó szülők hada tiltakozott az ellen, hogy az „abortuszóriást” bevonják az oktatásba.

Ugyanis a szervezet az óráin fennhangon hirdette, hogy a promiszkuitás, azaz a szabados nemi élet teljesen rendben van, és „semmi rossz vagy egészségtelen nincs abban, ha szexuális partnereinket gyakran váltogatjuk, vagy több van belőlük”.

Máskor HIV-pozitív fiataloknak szóló, Egészséges, boldog és dögös című oktatófüzetében arra buzdította a kiskorúakat, hogy „emberi joguk” titokban tartani a HIV-fertőzöttségüket szexuális partnereik előtt. A középiskolai szexuális felvilágosító tanterv pedig már a 12 éveseket arra tanítja, „hogyan kell orális és anális szexet végezni”.

szexualitás

A WHO szinte sokkolóan korán indítaná el a szexuális életre nevelést, ugyanis már a 0-4 éves korosztályt is bevonná a felvilágosításba A kép forrása: Unsplash

Még hogy korai…

Ha valaki ezek után azt gondolná, hogy mindez korai, akkor vessen egy pillantást az UNESCO vagy a WHO által javasolt átfogó szexuális nevelés tanmenetére, amelyet nemrég Frivaldszky Edit, az Emberi Méltóság Központ igazgatója ismertetett.

Nem lehet elég korán kezdeni

Az UNESCO az „átnevelést” az 5–8 éves gyerekkel kezdené,

és a genderideológia alapjait tanítaná meg nekik. Ilyen kérdésekre keresnék a választ, hogy mi a különbség a gender, azaz a társadalmi nem és a biológiai nem között. Beszélnének a szexuális izgalomról, amely „természetes emberi érzés”, és arról, hogy milyen különböző szexuális viselkedési formák léteznek. Persze mindezt demonstrációval egybekötve.

Frivaldszky Edit előadása

Frivaldszky Edit Hová jutunk az átfogó szexuális neveléssel? című előadása a Párkapcsolati kultúra és demográfia című online konferencián hangzott e május 28-án.

A WHO szinte sokkolóan korán indítaná el a szexuális életre nevelést, ugyanis már a 0–4 éves korosztályt is bevonná a felvilágosításba. Nekik a saját test érintésének az élvezetét, a kora gyermekkori maszturbálást és a nemi identitások felfedezéséhez való jogot tanítaná.

Mindezt bölcsődében és óvodában! A 4–6 éveseknek pedig az azonos neműek közötti kapcsolatokról beszélnének, valamint megismertetnék velük a család különböző fogalmait, a szivárvány családokat.

Elrettentésül a fájdalmas külföldi példák

Ha tehát valakinek még kétsége lenne afelől, hogy mi és hogyan történne, ha Magyarországon is beengednénk a szexuális átnevelő programokat az óvodákba és az iskolákba, akkor a külföldi példák kiválóan mutatják a tendenciákat, a tanmeneteket és iránymutatásokat.

A gyermekek felvilágosítása Magyarországon kizárólag a szülők joga és feladata. Ne engedjük, hogy ez másként legyen!

Miről is szól valójában az átfogó szexuális nevelés?

A gyermekeink jövője a tét – Orbán Viktor fontos bejelentést tett (VIDEÓ)

A legfontosabb népszavazás jön

A kiemelt kép forrása: Unsplash

Iratkozzon fel hírlevelünkre