A legfontosabb népszavazás jön

Szerdán hirdette meg Orbán Viktor miniszterelnök, hogy a kormány gyermekvédelmi népszavazást kezdeményez. Az ok nyilvánvaló: az ezzel kapcsolatos törvényi változásokat érintő kritikák hevessége miatt most nekünk, közösen kell megvédenünk az álláspontunkat.

A referendumon a kabinet öt kérdésben várja az emberek döntését. Ezek a gyermekek szexuális nevelésével, a számukra elérhető szexuális tartalmakkal és a szintén számukra elérhető nemváltoztató műtétekkel kapcsolatosak. Az ellenzéki politika és média persze egyből azt kiáltotta, hogy ebben a tárgykörben felesleges a referendum, hiszen a veszély nem valós. És sokan még a mi táborunkban is a fejükhöz kaphatnak, hogy mégis ki beszélhet nemváltoztatásról a gyermekeinknek?!

Mindenkit ki kell, hogy ábrándítsak: a veszély sajnos valós.

Olyan világban élünk, amikor számos országban engedélyezik és népszerűsítik a gyermekeknek a nemváltó műtéteket, vagy az azt “elősegítő” hormonkezelő injekciókat. Sőt, sajnos már olyan is előfordult, hogy egy nemváltásra készülő, 15 éves tinédzser klimaxon esett át az injekciók hatására. Amerikában az is előfordult, hogy az LMBTQ lobbi 2 éveseknek (!!!) szánt mesében mutatta be a homoszexualitást,

az egyik egyetem professzora pedig meztelen Pride-ot szervezne gyerekeknek, hogy az elfogadásról tanuljanak.

A Daily Wire nevű internetes oldalnak majdnem minden napra jut egy olyan története, amelyben bemutatja, hogy milyen kifordított, kifacsart, jóérzéstől mentes világban élünk. Ha valami tehát indokolt ma, a XXI. század derekán, az a gyermekeink védelme és az erről szóló népszavazás. A támadásokkal ellentétben ugyanis a törvényben szó sincs homofóbiáról. Azt a kormány és a miniszterelnök is többször hangsúlyozta, hogy egyrészt 18 éves kora felett mindenki azt csinál, amit akar, másrészt a szülő 18 éves kor alatt is eldöntheti, hogy mit mutat meg, mit ismertet meg gyermekével.

A jogszabály csupán azoknak a szülőknek a szándékát tartja tiszteletben, akik nem szeretnék, hogy gyermekük találkozzon a nemváltásra, homoszexualitásra vonatkozó tartalmakkal, vagy iskolai „felvilágosítással”.

Persze a szavak szintjén éppen a sokszínűségért küzdő lobbi szemében már ez is vörös posztó. És hogy ez a lobbi mennyire erős külföldön, jól mutatják a heves támadások. Azt viszont, hogy mennyire erős belföldön, azt a népszavazásra adott reakciók érzékeltetik. Bár még nem minden ellenzéki párt foglalt állást, többen (köztük a Momentum és a DK) máris a referendum bojkottjára szólítottak fel.

Nincs is annál árulkodóbb, hogy amikor a magukat a világ legnagyobb demokratáinak gondolók a legdemokratikusabb intézmény szabotálására buzdítanak.

A népszavazástól azonban nemcsak itthon, hanem Brüsszelben is tartanak a „demokraták”. Valószínűleg bennük is visszaköszönnek ugyanis a 2016-os emlékek, amikor a magyar szavazóknak összefogva sikerült erőt mutatniuk és megállítaniuk a brüsszeli kvótaterveket.

Most az akkorinál sokkal erősebb a nyomás, hiszen – ahogyan korábbi cikkünkben írtuk – itt már sokkal többről, a szuverenitásunkról van szó. És sajnos odaát is tudják, hogy ennek lerombolásához a gyermekek befolyásolásán keresztül vezet a legrövidebb út. Sokan kell tehát lennünk, hogy a brutális befolyási kísérletre válaszul megmutassuk, hogy nem engedünk az igazunkból, nem engedünk a jövőnkből, nem engedünk az önállóságunkból!

Iratkozzon fel hírlevelünkre