A gyermekeink jövője a tét – Orbán Viktor fontos bejelentést tett (VIDEÓ)

Gyermekvédelmi népszavazást kezdeményez a kormány – jelentette be közösségi oldalán közzétett videóban Orbán Viktor miniszterelnök.

Brüsszel megtámadta Magyarországot a gyermekvédelmi törvény miatt, amely nem engedi a szexuális propagandát az óvodákban, az iskolákban, a televízióban és a reklámokban – hangzott el a miniszterelnök szerda délelőtt közzétett rövid videójában. Orbán Viktor elmondta, az EU most a gyermekvédelmi és az oktatási szabályok módosítását követeli hazánktól, sérelmezve azt, hogy nem lehetséges Magyarországon az, ami Nyugat-Európában már megvalósult: ott az LMBTQ-aktivisták már bejárnak az óvodákba, iskolákba, 

ott szexuális felvilágosítást végezve.

Nálunk is ezt akarják – jelentette ki A miniszterelnök. Mint elmondta, emiatt a „brüsszeli bürokraták” azzal fenyegetőznek, hogy kötelezettségszegési eljárásokat indítanak Magyarország ellen. 

Csak a közös népakarat tudja megvédeni Magyarországot, „amikor a hazánkra nehezedő nyomás ilyen erős” ezért a kormány népszavazást kezdeményez öt kérdésben:

  • Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?
  • Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?
  • Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekek számára is elérhetőek legyenek a nemátalakító kezelések?
  • Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?
  • Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?

 

A miniszterelnök a videó végén úgy fogalmazott: azt kéri, „közösen mondjunk nemet ezekre a kérdésekre, ahogy öt évvel ezelőtt is nemet mondtunk, amikor Brüsszel a bevándorlókat akarta rákényszeríteni Magyarországra. Akkor egy népszavazás és a közös népakarat megállította Brüsszelt. Egyszer már sikerült, és együtt újra sikerülni fog”.