Játék a testtel, játék az élettel…

Abszurd dráma, több felvonásban. Egy férfiról, aki szoptatni akart egy csecsemőt. Vigyázat, felkavaró tartalmú VIDEÓ a cikkben!

újszülött

Az élet legnagyobb csodája a születés – A kép forrása: Unsplash

A születés csodája

Képzeljünk el egy parányi csecsemőt, aki éppen most jött a világra. Hideg van, minden furcsa, minden idegen számára. Az egyetlen, amire vágyik, ami megnyugtatja, az édesanyja, akivel több hónapon át élt szimbiózisban. Akinek hangját, szívverését ismeri. Az „aranyórán” szerencsés esetben végre édesanyja mellkasára feküdhet és nyugalomra lelhet, a születés megpróbáltatásai után.

A gyermeket a társadalmi színjátékkal nem lehet becsapni

Kivéve persze, ha az anya férfinak képzeli magát, és a szülés procedúráját letudva, egyből átadja a picit az „állítólagos” anyának. Aki jelen esetben valójában egy férfi, csak nőként él. A gyermek fel sem sír az idegen testen, csak amikor visszateszik a valódi anyára. Hisz a gyermeket ezzel a társadalmi színjátékkal, nem lehet becsapni!

Ahanu és Petrona

Ahanu, aki életet adott a csecsemőnek – és akit a Biden-adminisztráció szerint hivatalosan „szülő szülőnek” hívnak – egy szakállas, nem bináris transz férfi. Petrona, a szerelme pedig férfiként jött a világra, de most transznőként él – ír a részletekről a The Post Millennial. Íme a jövő családképe Amerikában!

 

Szoptatni tej nélkül

Ekkor elérkezik az abszurd dráma második felvonása. Az anya leműttette mellét, hisz férfi. Az apa pedig csináltatott magának emlőt, hisz nő. A gyermek a szülés után automatikusan keresné a mellet és szopna – de nem tud! A „műmellre” teszik, és nézik mosolyogva, ahogy próbálkozik. Hátha a természet törvényeit áthágva mégis megindul a tejtermelés. Ez a gyermek az életéért harcol, a létfenntartásért. Ösztönösen inná az életet adó tejet, mert éhes. „Ezek” pedig önző módon játsszák a kis színjátékukat.

Ki képes ilyet tenni egy újszülöttel? Miféle szívtelen, aberrált lény?

„Kísérleti patkányok egy valóságshow-ban”

Az ember nem játszhat a végtelenségig a testével. Nem vághat le, majd ragaszthat fel szerveket. Nem bolygathatja büntetlenül az emberi szervezetet. Mert az egy idő után – így vagy úgy – vissza fog ütni.

Elkezdődött egy tendencia nyugaton, ahol a következő generációk egy szabados, minden korlátot nélkülöző, az isteni törvényekre fittyet hányó „valóságshow-ban” szerepelnek, mint „kísérleti patkányok”.

Csak az évek hozzák majd el a felismerést, hogy mindez mekkora felelőtlenség és mekkora kárt okoz az emberiségnek.

Egy biztos. Sorra érkeznek a hírek azokról a fiatalokról, akik megbánták a nemváltást, és visszacsinálnák az egészet, de van, hogy már túl késő. Sokan beszámoltak arról is, hogy mekkora szenvedéssel járnak – az orvosilag még gyerekcipőben járó – nemváltoztató műtétek, amelyek nemhogy enyhülést hoznának, hanem egy életre megnyomorítanak.

elmebaj

Sok fiatal megbántja a nemváltás tényét, és visszacsinálnák az egészet, de sok esetben már túl késő – A kép forrása: Unsplash

„Bábeli zűrzavar”

Önző faj az ember. Mindent magának akar. Istent szeretne játszani. Új nemeket teremteni. Átírni a kőbe vésett törvényeket. Már nincsenek határok. Bárki, bármit megtehet. Nőből férfivá, férfiból nővé operáltathatja magát, szabadon szabdalhatja a testét, majd, ha megunta, akár vissza is műttetheti a szerveit. Még akár transznemű sárkánnyá is válhat.

„Bábeli zűrzavarnak” lehetünk tanúi, amelyet a biológiai valóságot felülíró identitáspolitika idézett elő.

Terméketlen emberi faj víziója

Hogy a kezelések és a műtétek hatására később születhetnek-e majd gyermekek, az persze senkit sem érdekel? Lényeg, hogy az embereknek joguk van mindenhez. Mit számít az, hogy azért teremtettünk, hogy tovább örökítsük az életet?

abortusz

Az ő jogaikkal ki foglalkozik? – A kép illusztráció – Forrása: Unsplash

Az abszurd dráma elszenvedői: a gyermekek

Ez egy abszurd dráma, egy nonszensz, amelynek elszenvedői egyértelműen: a gyermekek. A meg sem született, és ebbe az aberrált világba csöppent gyerekek.  Az ő jogaikkal ki foglalkozik? Ők csak egy valódi, szerető anyára és egy hús-vér apára vágynának.

Minden ember maga dönt arról, hogyan teszi tönkre az életét, a jövőjét. De ebből az embertelen színjátékból, hagyják ki a gyerekeket! Mert ami egy felnőttnek csak játék a testtel, az egy gyereknek akár az életébe kerülhet!

 

Hölgyeim és Uraim! Jöjjenek, csak jöjjenek! Itt látható a legújabb szenzáció…

Schittl Eszter: A genderlobbi visszafordíthatatlan károkat okozhat a gyerekekben

A szülészeten nem használhatják az anya, a szoptatás és az anyatej kifejezéseket

Naponta legalább egy gyerek nemet vált Nagy-Britanniában

A kiemelt kép forrása: Unsplash

Iratkozzon fel hírlevelünkre