Reagálnék Majomországra

 

Kedves Zsolt!

Igazad volt, minden sorával egyetértek, jót írtál, de naiv vagy. Tudod Te, mibe kerül egy saját majomország felépítése? Na ugye.

Írod: ahelyett, hogy minket émelyítenének, csináljanak maguknak saját dalversenyt, filmfesztivált stb. 

Már miért csinálnának? Mármint újat, maguknak. Nem egyszerűbb – és főleg olcsóbb! – a többségi normalitás pénzén kitúrni bennünket a meglévőkből? Meg hát, a vonulást sem akarják a Pilisben rendezni, mert akkor ugyebár hány épeszűt tudnának truccolni vele? Szerinted egy padlófűtéses labdarúgó Eb-t ki a fene nézne – rajtuk kívül? Az meg ugye nem lenne számottevő elérhető vásárló a nagy német csalódízeles, szivárványba borult autógyárnak. Biztos örülnek neki Stuttgartban, hogy saját hazájában a labdarúgó Eb-s szereplése után már Gaywagennek becézik a németek. Főleg a konkurens márkák (és a nők) szerelmesei…

Szóval nem fognak ilyesmibe tömörülni, saját magukat szórakoztatandó. A normális homokosok épp ezért vannak szintúgy megrökönyödve a pofátlanul agresszív betűleves nyomulásán.

Meg a négybetűs szó, ami mára kula és gyala… Zakson. Voltak erre anno baromira büszkék is. A „buzi” ugyanis Oscar Wilde elhíresült homokos szeretőjének beceneve volt: Bosie. Ebből lett. Ma már szemérmesen háborognak rajta és igyekeznek pozitív kicsengésű szavakat aggatni magukra: szivárványcsalád, meleg stb. Amit meg én kérek ki magamnak.

A család az család, a Bosie meg Bosie. Szerencsére ezt a véleményt még nem tiltja nekik tetsző grammatikai jogszabály.

Abszolút igazad van abban, hogy a durva akcióra előbb-utóbb durva reakció lesz a válasz. Ha uefáék túltolják a homopropagandát, akkor eljő az idő, amikor normális csapatok nem indulnak az általuk rendezett viadalokon. Avagy szerinted mennyi ideje van hátra az olimpiának, ha sorra-rendre megjelennek az ötkarikás játékokon magukat nőnek valló férfiak a női súlyemelő-, diszkoszvető- vagy épp úszósportban? Mert ez a jövő elkezdődött, most, Tokióban.

Az eurovíziós dalvetélkedő már egy ki nem mondott (illetve, sok résztvevője által örömmel konstatált) gigantikus homokosfesztivál. Darab idő múltán mindazoknak ciki lesz rajta indulni, akik másképp festenek, mint Ausztria „hercegnője”.

Ungváry Zsolt: „Hej de messze majomország”

Saját média? Ugyan minek? A szivárványos tévécsatornáról már évekkel ezelőtt azt mesélte nekem az egyik kirúgott, hogy ha hirtelen eltűnne onnan az összes homoszexuális, nem lenne aki lekapcsolja a villanyt.

Végül is – ha úgy vesszük –, létezik már majomország, csak épp még mi is benne élünk.

Amíg meg nem unjuk.

U.i.: Ha véletlenül találkozol Boris Beckerrel, mondd meg neki, hogy némileg sért az a visszafogottság, ahogy Fucsovics Márton barátnőjéről beszélt. Böszörményi Anett ugyanis nem egy csinos hölgy, hanem bombázó. Az őt kritizáló Stephanie Hilborne-nak viszont olyan savanyú a szőlő, hogy még a talpa is ökölbe szorul tőle, mikor eszi.

Üdv:

Mészáros József

 

A szerző további írásait ide kattintva olvashatja.

Iratkozzon fel hírlevelünkre