Mező Misi elmeséli az életét

Mező Misi őszintesége és bátor hitvallása egyaránt köztudott. Az énekes gitáros előadó a pandémia során egy olyan lelassultabb, családiasabb műsort állított össze, amelyben egy szál gitárral, rengeteg ismerős dallal fűszerezve meséli el a saját életét. A „Mesélő” kihagyhatatlan program azok számára, akik szeretnék meglátni a sztár mögött az embert, aki az életének eddigi részén kíséri végig a hallgatóságát.

„Mindig is vonzott az ismeretlen, hogy valami másban próbáljam ki magamat. Kíváncsi voltam arra, hogy egyedül is helyt tudok-e állni a színpadon, szerintem ugyanis az egyik legnehezebb műfaj, ha egyedül, egy szál hangszerrel kell lekötni a közönséget” – árulta el az M2 Petőfi TV műsorában Mező Misi.

A népszerű énekes – aki egyébként messze híres az emberközeli előadásmódjáról – egyértelművé tette a beszélgetésben, hogy ez az egyszemélyes előadás nem egy szólisztikus Magna Cum Laude koncertet takar. A Mesélő-nek nevezett műsorban az előadó életét ismerhetjük meg olyan közelről és őszinteséggel, amelyre egy nagykoncert nem adhatna lehetőséget.

„Korszakokra bontottam az én egyszerű kis életemet. A gyerekkoromtól egészen napjainkig haladok az egyes történetekkel. Lesz bennük mélység, magasság, humor, egyszóval minden. Ezeket a korsazkokat pedig zenével, dalokkal illusztrálom majd. Lesz benne autentikus cigány muzsika vagy spanyol zene. Dicsőítő dalok, a Nasa, a Budapest Bár és a Magna Cum Laude szerzeményei” – részletezte az előadó.

Mező Misi arra a kérdésre, hogy a dicsőítő dalok éneklése mit jelent számára azt válaszolta: „Most értem el odáig, hogy a Jóisten adott nekem egy képességet, amelynek révén dicsőítő dalokat kapok tőle ajándékba. A Gável testvérekkel közösen írtunk négy dicsőítő éneket. Ebben a fúzióban továbbra is közösen alkotunk. Fontosnak tartottam, hogy ha egy változás van az életemben, akkor azt megzenésítsem, és a közönség elé is tárjam” – mondta az énekes.

 

 

 

A hit mint inspiráció

Mező Misi: A zene által ismerje meg Istent minél több ember

A kiemelt kép forrása: Lajtos István

Iratkozzon fel hírlevelünkre