Kocsis Fülöp: Mi ellen tüntettek? A gyermekeinket igenis védeni kell!

Kocsis Fülöp érsek

Kiállt a pedofíliaellenes törvény mellett Kocsis Fülöp hajdúdorogi érsek, aki értetlenségének adott hangot, amiért ellentüntetéseket szerveztek. A főpásztor hálás a jogszabályért.

Védelmébe vette a pedofíliaellenes törvényt Kocsis Fülöp hajdúdorogi érsek. A görögkatolikus főpásztor közösségi oldalán közzétett videóban – amelyet a katolikus.ma vett észre – a törvény ellen szervezett tüntetésekkel kapcsolatosan úgy fogalmazott: „Előbb el voltam képedve, hogy mi ellen tiltakoznak a parlament előtt.

Készült egy törvénytervezet a gyermekeink védelmében. És több ezres tömeg gyűl össze, amely tiltakozik az ellen, hogy védjük a gyermekeinket? Ismerik a törvénytervezet szövegét?”

Kocsis Fülöp hangsúlyozza: az új jogszabály értelmében tilos 18 éven aluliak számára pornográf vagy olyan tartalmat elérhetővé tenni, amely a szexualitást öncélúan ábrázolja, illetve a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérés a nem megváltoztatását, valamint a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg. „Ha ez ellen tiltakoznak, akkor ennek az ellenkezőjét követelik?” – teszi fel a kérdést az érsek. 

A főpásztor rámutat:

„Gyermekrontó, ha a születési nemtől nem megfelelő önazonosságtól való eltérést propagálják. Ha a saját nem megváltoztatását késztető anyagokat elérhetővé teszik. Igen, ez gyermekrontás!

Lehet, hogy nem simogatja a védtelen gyermekeket, nem gyűjt meztelen gyermekekről fényképeket a számítógépén, de a gyermekeink érzelmi fejlődését roncsolja. A gondolkodását átszexualizálja, deformálja. Ettől meg kell védeni a gyermekeinket. Azt írja a törvénytervezet, hogy ezt ne lehessen propagálni.” 

Kocsis Fülöp kimondja azt, amit megannyi keresztény érez: „Ha valaki más nemű akar lenni ebben az országban, vagy saját neméhez vonzódik, tegye a saját belátása szerint. Senki nem fogja megbüntetni.

Nincs már szükség érzékenyítésre, mert már mindenkinek a könyökén jön ki, hogy ilyent szabad. Csak erre ne késztessék a gyermekeinket!”

Végül köszönetet mondott a jogalkotónak, hogy védelmébe vette gyermekeinket és elfogadta a törvényjavaslatot.

 

A Vasarnap.hu szerkesztősége pedig köszönetet mond Kocsis Fülöp érseknek, amiért bátran kiállt és kimondta keresztény álláspontját ebben a rendkívül fontos kérdésben, amelyben keresztények tömegeit is megtévesztik a liberális szirénhangok!

 

A teljes videót itt tekintheti meg:

A pedofíliaellenes törvényjavaslatról és az azt övező politikai-társadalmi vitáról szóló cikkeinket itt olvashatja.

 

Kiemelt képünk az érsek szíriai látogatásán készült. Fotó: Facebook.

Iratkozzon fel hírlevelünkre