Az Ipsos felmérése bizonyítja: igenis szükség van az LMBTQ-propaganda korlátozására!

Az Ipsos készített nemrégiben kutatást, melyben többek között arról kérdezték a felmérésben résztvevőket, hogy melyik nemhez vonzódnak. Az eredményekből látható, hogy a fiatalabbak körében sokkal nagyobb a homoszexualitás és biszexualitás, illetve a transzneműség aránya, mint az idősebb korosztályokban.

Természetesen érdemes fenntartásokkal kezelni ezeket a felméréseket, ugyanis számos közvéleménykutató cég politikai érdekek mentén készíti a kutatásait, és ez gyakran az eredményre is hatással van. Éppen ezért nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni a felmérésről, ahogyan azt számos baloldali hírportál megtette, azt kijelenthetjük, hogy amennyiben igaz, úgy kifejezzen örülhetünk a Parlament által kedden elfogadott törvénymódosításoknak. 

Maga a módosítás kifejezetten tiltja, hogy a 18 éven alattiak számára népszerűsítsék az LMBTQ-propagandát. Ez különös tekintettel vonatkozik a köznevelési intézményekre, amelyekben a jövőben csupán előzetes engedéllyel rendelkező szervezetek tarthatnak szexuális felvilágosító órákat. Ezen kívül a televízióadók csak a késő esti sávban adhatnak le olyan filmeket és sorozatokat, melyekben a homoszexualitást, vagy egyéb, normálistól eltérő szexuális orientációkat népszerűsítenek.

Genetika vs. környezeti hatások

A tudomány jelenlegi állása szerint nem egyértelmű, hogy a gyermekek szexuális fejlődésére mekkora arányban hat a genetika, és mekkora arányban a külső hatások, azt azonban le kell szögezni, hogy hosszú kutatásokat követően sem sikerült még megtalálni azt a gént, amely a homoszexualitás kialakulásáért lehet felelős.

Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus a 444-nek adott interjújában kiemelte, hogy

a tudomány mai állása szerint nem lehet eldönteni, hogy a genetika és a környezeti hatások összefonódó történéseiben milyen az egyes tényezők aránya a nemi orientáció alakításában, milyen arányban hatnak az egyén pszichoszexuális fejlődésére, ezért a környezeti ráhatásnak nagyon komoly erőt kell tulajdonítanunk.

A baloldalon bevett érvnek számít, hogy a normálistól eltérő szexuális orientációk veleszületettek, azokat nem befolyásolják külső tényezők. Általában ennek alátámasztására azt hozzák fel, hogy heteroszexuális sem lesz senki attól, hogy sokat hall róla.

A felmérésben is látható eltérést a különböző korcsoportok között pedig azzal szokták megmagyarázni, hogy nincsen több LMBTQ-közösséghez tartozó ember, mint régebben, csupán mára már fel merik vállalni a normálistól eltérő identitásukat. Azt azonban rendre elfelejtik hozzátenni, hogy a tizenévesek a személyiségük fejlődésének olyan pontján állnak, ahol sokkal könnyebben befolyásolhatóak, illetve gyakran követik a divatot is. Emellett nem szabad elfeledkeznünk a csoporthoz tartozás igényéről sem.

LMBTQ-tüntetés a Sándor-palota előtt 2021. június 16-án (Fotó: Szennyes Krisztián, Vasarnap.hu)

A törvény véd

Mindezeket egybevetve egyértelmű, hogy a külső hatások nagyon nagy eséllyel negatívan hatnak a fiatalok testi, szellemi, és lelki fejlődésére. A pedofilellenes törvénycsomag módosításai lehetővé teszik, hogy a gyermekek védve legyenek az LMBTQ-propagandától és biztosítva legyen számukra az egészséges fejlődés. Ha a liberálisoknak igazuk van, és a homoszexualitást valóban nem lehet befolyásolni és egy veleszületett dologról beszélünk, úgy nem kell félniük: a homoszexuális fiatalok homoszexuálisok maradnak attól még, hogy az iskolákban nem tüntetik fel ezt számukra pozitív példaként. 

Azok a fiatalok azonban, akik esetleg az LMBTQ-propaganda befolyása alá esnének, megmenekülnek ettől, így számukra biztosítva lesz, hogy a normális és természetes szexuális orientációjuk szerint éljenek. Más szóval szólva: heteroszexuálisként.

 

Nem túl „genderérzékeny” a magyar társadalom, a nagy többség elfogadja az Isten által teremtett rendet

A Meseország mindenkié „agresszió a gyerekekkel szemben”

Kiemelt képünkön az LMBTQ-tüntetés a Sándor-palota előtt 2021. június 16-án. Fotó: Vasarnap.hu/Szennyes Krisztián

Iratkozzon fel hírlevelünkre