Szikora Robi elkergetné a farkasokat a Facebookról

Szikora Robinál betelt a pohár. Az énekes megelégelte, hogy az interneten ennyire kevéssé találkozni a tiszta beszéddel és az igazsággal, amely az előadó szerint egyedül csak Jézus lehet. Az Eucharisztikus Kongresszus nagykövete jóllehet keményen, ellentmondást nem tűrő hangon fogalmaz, megnyilvánulása hátterében azonban világosan felfedezhető a szeretet és a „csikidamm” életérzés.

Barátainak, követőinek és rajongóinak címzett üzenetében a popsztár rögtön egy tűpontos korrajzot tár elénk. Mint írja:

„Azt az időszakot éljük, amikor mindent átváltoztatnak. Amikor 97 nemi identitás is létezhet, amikor az abszurditást hirdetők, az anarchisták, az elmebetegek szellemi terrorban tarthatják a normalitást. Ekkor a józanság megtorpan, és remegő szívvel szemléli, hogy mi is történik körülötte…”

Az előadó nem tudja tétlenül szemlélni ezt a világban érzékelhető önpusztító folyamatot, amelyet egész egyszerűen a vég kezdetének lát. Úgyhogy az igazság melletti kiállás fontosságára hívja fel a figyelmet. Az igazság pedig maga Jézus Krisztus.

Az énekes szerint nem szabad megrettennünk a küzdelemben. Mint emlékeztet rá, Isten a Bibliában pontosan 365 helyen, tehát – úgymond – az év minden napján elmondja nekünk: „Ne féljetek!”. „Álljatok ki a meggyőződésetekben, a józan észben, és legyetek bátrak, hiszen nem a gyávaság, a félelem lelkét örököltük, hanem az erőét, a hitét, a bátorságét és a hűséges szeretetét” – buzdít a Szentírás szavaival a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus nagykövete, hozzátéve:

„Közösítsétek ki a durva, hazug beszédet, a farkasokat, akik közétek törnek, hogy kiraboljanak és megtizedeljenek titeket!”

Szikora Robi úgy véli, „a Csikidamm hazaárulóktól el kell határolódni, meg kell tisztulni, és így újjászületve várni a feltámadást, a nyarat. Bízzunk Istenben, Jézusban, a megújító Szentlélekben…”

Hát… úgy legyen!

Forrás: Szikora Robi és az R-GO hivatalos rajongói oldala

 

Szikora Robi: Isten nem büntet, mi büntetjük saját magunkat

Szikora Robi a Vasárnapnak: A Jóisten küldötte lettem

Kiemelt képünk forrása: Vasárnap.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre