Az Ez az a nap! Roadshow a Kárpát-medence nagyvárosaiba viszi a Stadion 2020 meghívót

A jövő évi jubileumi Ez az a nap!-ra készülve novemberben kéthetes roadshow indul országszerte és a határainkon túl. November 11. és december elseje között 11 város sportcsarnokában találkozhatunk az Ez az a nap! neves dicsőítő csapataival és a külföldi előadókkal. A mini Ez az a napok a valaha látott legnagyobb keresztény rendezvényeknek bizonyulnak az egyes városokban – mondta lapunknak László Viktor, az Ez az a napok főszervezője.

– November 11-én elindul az Ez az a nap Roadshow Szekszárdon. Hétfőn este eljönnek az emberek egy ilyen dicsőítő alkalomra?

– Teljesen megtelik a szekszárdi Városi Sportcsarnok. Viccen kívül tényleg telt házzal indulunk neki a hétnek. A többi helyen is nagy érdeklődés tapasztalható előzetesen. 

– Kik jönnek el inkább: azok a közösségek, akikkel régebb óta tartjátok a kapcsolatot vagy mások is?

– Vannak jó húsz éve működő baráti kapcsolataink és vannak egészen frissek is. A városokat úgy választottuk ki, hogy megkerestek bennünket, hogy az adott városban is történjen valami hasonló, mint az Ez az a nap rendezvényeinken. Ezek tehát kisebb Ez az a napoknak foghatóak fel, amelyek a kisebb városok szintjén hatalmas alkalmakat jelentenek. Több helyen jegyezték meg, hogy még ekkora keresztény rendezvény nem volt náluk. Nem apróztuk el a szervezést, hanem szélesre tártuk a kapukat, és a legnagyobb helyszínekre hívtuk meg Jézushoz az embereket.

– Mi a turné célja?

– Az alapvető cél, hogy mindig jó, amikor a keresztények egységben tudják dicsérni Jézus Krisztust. A távlati célunk, hogy elvigyük a hírét és meghívjunk mindenkit a jövő évi nagy Ez az a nap!-ra a Puskás Stadionba. 2020-ban a húszéves Ez az a napon „Élet” címmel rendezzük meg ezt a nemzetközi, nagyszabású dicsőítő alkalmat. Magyarországon és a környező országok városaiban szeretnénk, ha addig is átélhetnénk ezt kisebb helyszíneken, olyan fellépőkkel, akik ott lesznek a stadionban is velünk. De ne felejtsük el:

nem  csak mi hívjuk az embereket a Stadion 2020-ra, hanem Jézus hív bennünket arra, hogy őt dicsőítsük, és kötelezzük el magunkat neki.

Ez az elköteleződés azokra is vonatkozik, akik már a hit útján járnak, mert mindig van több, amit lehet adni Istennek. És azokra is igaz ez, akik eddig még nem találkoztak Krisztussal, és ez az alkalom lehet életük egyik legnagyobb eseménye, amikor először dönthetnek Jézus követése mellett.

Ez az a nap! Stadion 2020 Roadshow // november //

A jövő évi jubileumi Ez az a nap!-ra készülve novemberben kéthetes Roadshow-ra indulunk országszerte és a határainkon túl is. Nagy örömünkre szolgál, hogy a turnéra elfogadta meghívásunkat MARTIN SMITH, az egykori Delirious? zenekar frontembere, valamint régi barátunk, a stadionos vízió nagy inspirálója, NOEL RICHARDS is. Magyar részről velünk fog tartani CARAMEL, továbbá PINTÉR BÉLA, CSISZÉR LÁSZLÓ és PRAZSÁK LÁSZLÓ. Néhány alkalom erejéig csatlakozik hozzánk OLÁH GERGŐ, MEZŐ MISI, HELÉNA, az UNLESS, a PZM és a határontúli állomásokon helyi csapatok.Jegyek és részletek: https://ezazanap.hu/ez-az-a-nap-roadshow/

Közzétette: Ez az a nap! – 2019. október 31., csütörtök

– Az Ez az a nap! Roadshow képes megszólítani azokat is, akik még semmit sem tudnak Istenről?

– Bízunk abban, hogy meg tudunk találni egy olyan hangot is, amivel elérjük ezeket az embereket is. A zenén és a megjelenésen keresztül, azzal a dinamikával, amely rezonál a mai fiatalok igényeire, ez minden bizonnyal lehetséges. Jézus meg akar jelenni egyre több helyen és több alkalommal az emberek között. Egyre nagyobb zavar tapasztalható a világban, Európában és idehaza is. Mi ezekkel az alkalmakkal ki akarjuk tűzni a hegyek tetejére a zászlót, hogy azt Jézusnak elfoglaltuk. Erre városonként szükség van. Így erősödhet az egység, az összefogás. A gyülekezetek és a felekezetek érezzék meg az ízét annak, hogy milyen az, amikor együtt lehetünk. Egymást erősíthetjük egy-egy ilyen alkalmon.

Jézus zászlója alatt találkozunk – László Viktor a Vasárnapnak

– Kik lesznek az előadók?

– Külföldi és magyar zenekarok egyaránt lesznek. Pintér Béla, Csiszér Laci és Prazsák Laci mellett velünk lesz Caramel is, aki szintén olyan dalokat is fog énekelni, amelyben ő már Istenre mutat. Egerben csatlakozik hozzánk Mező Misi is. Itt lesz velünk továbbá Martin Smith, aki a legendás Delirious? frontembere, és egy kiváló zenekarral érkezik, amelynek érdekessége, hogy egy különleges hangú fekete énekesnő is színesíti a csapatukat. Továbbá énekel majd Noel Richards és az Unless zenekar, illetve a PZM, Oláh Gergő és Durkó Heléna is jön több helyszínre.

Iratkozzon fel hírlevelünkre