Érjen el minket a közösségi oldalakon!

Az S4C.News létrejötte annak a szándéknak köszönhető, hogy korunk, a XXI. század keresztényüldözése tematikus fórumon kerüljön feldolgozásra és bemutatásra, áttörve a hallgatás falát, valamint cselekvésre ösztönözve minél többeket. Ebből kifolyólag nem csupán a nyugati világban elsősorban a szimbolikus térben, tőlünk keletre (és sok esetben délre) pedig a maga hús-vér valóságában megnyilvánuló üldözést, a negatív eseményeket és jelenségeket mutatjuk be, hanem azokat a kezdeményezéseket is, amelyek az üldözött keresztény közösségek megsegítésére irányulnak.

Büszkék vagyunk rá, hogy hazánk, Magyarország élen jár ezen kezdeményezések terén.

Az S4C.News minden szempontból fiatal csapata alig egy hónapja kezdte meg a munkát, lelkesedése pedig nem kezdeti, hanem tartós. Napról-napra azért dolgozunk, hogy minél többekhez szólhassunk és minél több hasznos információt, méltányolandó iniciatívát hozzunk el Önöknek Magyarországról, Európából és a világ távolabbi pontjairól. 

Munkánk során felhasználjuk a közösségi média felületeit is, ahol nem csupán híreket közölhetünk, de arra is lehetőség nyílik, hogy kapcsolatot tartsunk Olvasóinkkal. Kérjük Önöket, kövessenek minket Facebook-oldalunkon, az Instagramon, vagy figyeljék Twitter-fiókunkat. E felületeken is egyre több tartalmat készítünk Önöknek, közben pedig igyekszünk nyelvi határokat átívelő, szolidáris közösséget teremteni olvasóinkból. 

Köszönjük, hogy velünk tartanak!

Vágvölgyi Gergely
főszerkesztő

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre