Friss arculattal, változatlan lelkesedéssel

Az S4C.News hiánypótló híroldal. A keresztényüldözés jelenét tematikusan feldolgozó és bemutató, két nyelven szolgáltató portálként a keresztény indentitás megerősítése és az üldözött közösségek, szimbólumok védelme egyaránt küldetésünk. Éppen ezért is törekszünk arra, hogy bemutassuk azokat a kezdeményezéseket – élükön a magyar iniciatívákkal -, amelyek nem csupán lelkiismeretünk megnyugtatását szolgálják, hanem égető problémákra valós megoldásokat kínálnak és képesek igazi, minőségi változást biztosítani emberek százainak, ezreinek életében.

Az S4C.News pünkösd ünnepe után indult el az útján, s az azóta eltelt hetekben közel százhúsz cikkben foglalkozott a kereszténységet fenyegető veszélyekkel, illetve az elismerésre méltó erőfeszítésekkel. A hírközlés mellett igyekszünk a folyamatok, jelenségek hátterét is bemutatni, vagy épp interjúkkal gazdagítani kínálatunkat. Meggyőződésünk, hogy a hiteles újságírói tevékenység hozzájárulhat a közvélemény figyelmének e témára irányításához. 

Az S4C.News oldalt folyamatosan fejleszteni igyekszünk. Ennek az igyekezetnek a jegyében most frissebb külsővel jelenünk meg. Ugyanígy frissítjük közösségi oldalainkat: Facebook-, Instagram– és Twitter-fiókunkat, amelyeken keresztül igyekszünk állandó kapcsolatban maradni Olvasóinkkal. 

A frissülő, szépülő és egyre nagyobb szerzői gárdával dolgozó S4C.News célja továbbra is a szolgálat. Bízunk abban, hogy egyfajta felkiáltójel lehetünk az internet világában, tájékozódási pont, egyben pedig irányjelző, amely tettekre, segítségre, összefogásra sarkall.

Vágvölgyi Gergely

főszerkesztő

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre