Nacsa Lőrinc: A június 9-i választás tétje, háború vagy béke – VIDEÓ

Június 9-én létfontosságú választás lesz, a tétje egyszerű: háború vagy béke – mondta Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője hétfőn Kecskeméten.

A KDNP-s politikus a közösségi oldalán közzétett videóban kiemelte: a kormánypártok a legerőteljesebb EP-választási kampányukat kezdték meg. Ezzel a téttel, a háború vagy béke kérdésével nem lehet viccelni – hangsúlyozta.

Nacsa Lőrinc elmondta: országszerte ötvenezer aktivista segíti a munkájukat és 1200 helyen gyűjtik a támogató aláírásokat. Közölte, Kecskeméten is tömegével érkeztek a standhoz az emberek aláírni a béke mellett, hiszen tudják, mindenkire szükség van Magyarország békéje és biztonságának megőrzése érdekében. A következő hetekben is minél több emberrel szeretnének beszélni és minél több embernek szeretnék megadni a lehetőséget, hogy aláírásával kifejezze a béke iránti vágyát – jelezte.

A háborúpárti nyomás napról napra nő mind a dollárbaloldal mind Brüsszel részéről, ezért június 9-én mindenkire szükség van, hogy megőrizzék Magyarország békéjét és biztonságát – mondta a KDNP-s politikus, aki a kormánypártok jelöltjeinek támogatását kérte.

A címlapképen Nacsa Lőrinc látható a KDNP Családi napján Héhalmon 2023. augusztus 27-én. Fotó: Vasarnap.hu/Szennyes Krisztián                                                                                                                          

Iratkozzon fel hírlevelünkre