Vajna Tímea figyelmeztet: nem szabad negyven éves korig várni a gyermekvállalással

A bulvármédiában régóta lehet róla olvasni, hogy mi mindent megtesz annak érdekében Vajna Tímea, hogy túl a negyvenen édesanyává válhasson. Most azonban arra figyelmeztet: nem érdemes ilyen sokáig várni a gyermekvállalással. 

A Blikk arról számolt be, hogy Andy Vajna özvegye évek óta harcol az anyaságért, több kezelésen és műtéten esett át ennek érdekében. A celeb korábban sokszor beszélt arról, hogy szeretne édesanyává válni, de most nem csupán küzdelmeivel, de fontos tapasztalatával segítheti nőtársait: fontos tanácsot fogalmazott meg Instagram-oldalán, ahol arról beszél, milyen fájdalmas küzdelemben vesz részt.

“Jobb lenne másképp “összehozni” a gyereket, ezért biztatok mindenkit, hogy nem szabad negyvenéves korig várni. De tudom, nehéz sok szempont miatt…”

– fogalmazott az Amerikában élő híresség.

Vajna Tímea sosem titkolta, hogy endometriózissal küzd, a betegség miatt pedig jóval küzdelmesebb számára a gyermekvállalás. De nagyon fontos üzenetet hordoz a történeténekfelvállalása, különösen most, amikor a kormány kap hideget-meleget a fiatalabb generáció gyermekvállalásra ösztönzése miatt.

Talán ha hozzá hasonlóan több híresség is felvállalja, miért nem érdemes sokáig várni a gyermekvállalással, és nem csupán a kései anyaságot promotálják, amely mögött rengeteg beavatkozás rejlik, akkor hazánkban – és más országokban is – elhiszik a fiatalok, hogy nem érdemes halogatni a családalapítást. Így sokan elkerülhetik a testet-lelket megterhelő kezeléseket és a kívánt gyermekek is könnyebben megszülethetnek.

Forrás: Blikk

Iratkozzon fel hírlevelünkre